Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Heleno,na AA taky choděj občas feťáci, ale tam musej držet hubu
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

PetřeCh,
nevím,jestli jste četl můj opravdu poslední příspěvek-nechodím na AA a nebudu ani chodit na toto fórum z důvodů, které jsem tam psala.Tak ještě jednou moje adresa: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript -mějte se!
Helena
Helena

Ok...Ahoj
petrch

Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Hlásím 7.den bez pití.samo o sobě je mi mnohem líp,ale jak jsem prozřela,nějak si víc vše uvědomuji.včera už jsem brečela.až teď jasně vidím,že mě doma berou jen jako služku,od rána do večera makám,vařím,uklízím,peru,starám se o malou,pracuju na zahradě do úmoru,včera jsem malé ještě stloukla pískoviště,dělám vše pro to,aby se všichni měli dobře.navečer padám na hubu,ale to je vše samozřejmost.nikdo nepřijde,nepochválí,neřekne nic hezkého,neobejme,přijde mi že i to,že týden nepiju ani nikoho nezajímá.navíc se mi vrátil zánět průdušek,který jsem měla před třemi týdny,ale taky to nikoho nebere.nepotřebuješ si lehnout?nejsi unavená?nechceš pomoct?nic.asi když jsem pila tak jsem si to neuvědomovala,ale teď to vidím,přijdu si jak robot který všechno udělá a nikoho nezajímá.
anna

No vidíš to! A jsi asi u důvodu proč piješ....naprosto tě chápu, ale musíš se vzbouřit. Dělej něco co baví jen tebe bez ohledu na to co si všichni myslí. Zařid si čas pro sebe. A uvidíš, že si tě začnou víc vážit, toho co děláš, že to neni zadarmo.... Jdi do toho! Už si přestala pít, tak na to prostě máš!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Mila Anicko,
Ani nevis, jak hodne ti rozumim. Vzdycky, kdyz jsem byla nemocna, myslela jsem si, ze by mi meli ostatni pomahat.Ze by si meli vsimnout, ocenit me, kdyz nepiju.Pak si clovek rika,tak kdyz piju,je jim to jedno a naopak taky. Tak to radsi zustanu u flasky. Kdyz jsem byla v lecebne, rikala jsem to sve terapeutce. To, co mi rekla, jsem musela nakonec odsouhlasit." Vy jste vpodtsate byla takovy schizofrenni clovek. Rodina si musela zvykat, kdyz jste pila. Pak zase sok z toho, ze nepijete. A to stale dokola. Vy si neuvedomujete, jak tezke to pro ne muselo byt, prijimat vas jako Jekylla a Hayda."
Mela naprostou pravdu. Kdyz nepijeme, myslime si, ze ostatni budou skakat radosti nebo nas placat po ramenou. Oni jen cekaji, az TO zase prijde. Nejsou ani na chvilku v klidu. Neustale se musi prizpusobovat nam. Anicko, nemuzete po nich chtit vsechno. Pokazde mi vadila veta- nechte to volne plynout. Ale je to fakt. Kdyz jsem netlacila na pilu, venovala se sama sobe, nic neocekavala, nebylo pak zadne zklamani. A ani ted, kdy skoro vykaslavam plice, necekam, ze mi ten caj udelaji. Ale manzel se uz zepta, jak mi je, at si zajdu na pohotovost. To driv nedelal. Nedelejte vsechno, protoze zpetnou vazbu nebudete mit okamzite, a prijde tak zklamani. Odpocivat, prace neutece, udelat cast. Neni ostuda rict, ted ne, az za chvili, potrebuju chvilku vypnout. Zkuste to. Ted jste na prvnim miste vy. A pokud se k vam bude chtit nekdo pridat,neproste, necekejte, je to jen na nem. Zacnete se mit rada. Pujde to. Mne to trvalo 15 let:-)
nikola1

Holky děkuju !!!)))já jen jsem člověk,který potřebuje povzbuzení,potřebuje vědět,že to co dělá ostatní vnímají jako dobré.ano teď jsem dost zklamaná,jindy bych opět sáhla po pití,ale jsem aspoň na sebe trochu pyšná sama a nevzdám to.pokud se mám psychicky zhroutit,tak ne kvůli pití,to už nechci))).za poslední dny jsem kolikrát byla psychicky i fyzicky na dně,měla jsem chuť se napít,ale zvládla jsem si říct ne
anna

Je potřeba si obnovit sebevědomí a začít se mít ráda...
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

To ano,mám se třeba ráda proto,že udělám kvůli blízkým cokoliv,třeba se i zhroutím,ale to asi není dobře
anna

Ale sebevědomí mi sráží myšlenka,že kdybych se fakt zhroutila nebo se mi něco stalo nikdo si toho ani nevšimne
anna

Stránka: 1...21222324252627...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter