Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
To je dobře že máš tak skvělého chlapa,který tě podporuje)))víš ale ty večery,jsem to já kdo mu furt nadbíhá,tulí se,snaží se...asi si na to zvyknul jako na samozřejmost,tak co by se on snažil,když já přeci přijdu za ním sama...
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Aničko,
jsem si pořád říkala, že ještě využiju ten čas na nějakou rekvalifikaci, když jsem byla na mateřské.Jo, jednu jsem zvládla, ale než jsem ji stihla uplatnit na trhu práce, tak malej opět zdravotní problémy a rychlá operace ve špitálu. Zdravotní problémy, další rok doma...Pak šel do kolektivu, pořád nemoce...další rok doma)))Syn mně potřeboval, to je nejdůležitější. Ve špitále se se mnou střídal i manžel, páč jsem jednou fakt vyhořela..Cítila jsem hroznou beznaděj z přístupu některých mudr. Ta operace byla na poslední chvilku, takže zato naopak jsem vděčná jednomu dr, který to nenechal být. Pak když se to uklidnilo a když jsem někde ukazovala ,kde jsem ucházela o místo i tu rekvalifikaci, našla a hradila jsem si ji sama, teda manžel, tak mi bylo řečeno, že už potřebuji novou, že už podle jiných směrnic od EU, je k ničemu))) Tak jsem nějak rezignovala....
Sice to přímo nesouvisí s alkoholem, ale nepřímo malinko jo.
Já pořád hledala chyby u sebe a jenom u sebe. Obvinovala jsem se a pak hledala otupění v navršování chlastu.
Zvolni Aničko tempo a užívej si každou chvilku života, já se to taky učím. Nic už nehrotím, nikam se už neženu. Co přijde to přijde. Hlavně být bez chlastu a z čistou hlavou.
Snad mi to vyjde a už se nenapiji.
Stopka

anna napsal:
To je dobře že máš tak skvělého chlapa,který tě podporuje)))víš ale ty večery,jsem to já kdo mu furt nadbíhá,tulí se,snaží se...asi si na to zvyknul jako na samozřejmost,tak co by se on snažil,když já přeci přijdu za ním sama...
Tak pak nezbývá, než se udělat vzácná. Provokovat a cuknout a pak odměnit..))))at si dojde sám...))
Uvidíš to se srovná, jinak si moc šikovná, já pískoviště nestloukla nikdy, ani krmítko bych nedala)))
Takže Tě pochválím a máš můj obdiv. Drž se, já taky bojuji s chlastem, je to prevít ten chlast, jsem na něj zatím zdravě naštvaná. Zrovná se blíží další oslava...takže už to zase slyším a ty si nedaš ani přípitek)))Každý si tam rýpne. No nedám.
Stopka

Aničko,
ještě si dovolímTi poradit , jestli se cítíš doma s dětma sama, tak mně hodně pomohlo vodit jednou týdně malého do jazykovky, kde se formou hry učil s dětma AJ. Já ho neměla ve školce vůbec-zdrav. problémy...

Tam jsem poznala dvě kámošky. My jsme zatím, šli na kávu do města. Bez dětí, po drogérkách...Prostě pohoda a dítě se i něco naučilo. Hodně to ocenil pak při nástupu do školy. No a já se taky odreagovala. Prostě relax. Potřebuješ ho taky. Jdu něco dělat, už jsem se tu moc rozepsala.
Přeji hezký den všem
Stopka

Myslím že si nemáš vůbec co vyčítat,jsi máma a byla jsi s nemocným synem,to je jasné že vše půjde stranou a manžel má pravdu,pokud vás uživí,syn bývá nemocný,musíš tu pro něj být,moc si to vyčítáš,děláš co můžeš a co je v tvých silách,nehledě na to že vidět své dítě nemocné je psychicky hodně náročné))).děkuji za podporu,zkusím se udělat vzácnou .jinak i budku jsem udělala,jsem takový všeuměl co nic neumí,ale baví ho to))).když něco kutím,je to funkční,ale nesmí se na to koukat moc zblízka
anna

Ahojky všem
6den bez alkoholu.Je mi skvěle.Manžel už mluví a dokonce se mi snaží pomáhat s tím novým krámečkem.Je na něm vidět,že se bojí kdy zase příjdu ovíněná.Ten pohled,když vejdu do dveří se nedá zapomenout.Nedůvěra tam bude asi dlouho.Hodně jsem ho zklamala a teď to chci napravit.
Pročítám si všechny přízpěvky a vešchny zůčasněné jsou opravdu silné a citlivé osobnosti.Říkám si přeci nejsem takový slaboch,abych to taky nedokázala.Staršně moc jim držím palce a v tomhle vlaku chci jet dál.Člověk si uvědomí jak je na světě krásně.(bez alkoholu)
Míla

Milo gratuluji,to samé vidím u přítele,tak je to teprve týden,také vidím že jde domů a čeká,v jakém stavu mě najde,zatím nevěří,chce to čas a vydržet,aby viděli,ze to nejsou plané pokusy)))
anna

Anno
Máš pravdu.Za chvilku vyrážím k domovu.A opět střízivá.Jsem za to šťastná.Drž se .Držím palečky
Míla

Zdravím....dneska byl báječný den.Celé dopoledne jsem gruntovala byt a vařila pak jsme s holkami řádily venku.Když jsme dorazily z venku hrály jsme activity,pexeso,člobrdo.Byla sranda a po dlouhé době jsem se jim věnovala,tak jak by správná máma měla.Jsem spokojená a je mi fajn.Na druhou stranu mám i výčitky,že jsem toho trochu víc zameškala.Budu se snažit jim to co nejvíc vynahradit.Zase napíšu.Dobrou noc a všem přeji,aby se do toho pustili a na nic nečekali.Vím,že toho mám ještě spoustu před sebou,ale já to dokážu.
Sss

Míla napsal:
Ahojky všem
6den bez alkoholu.Je mi skvěle.Manžel už mluví a dokonce se mi snaží pomáhat s tím novým krámečkem.Je na něm vidět,že se bojí kdy zase příjdu ovíněná.Ten pohled,když vejdu do dveří se nedá zapomenout.Nedůvěra tam bude asi dlouho.Hodně jsem ho zklamala a teď to chci napravit.
Pročítám si všechny přízpěvky a vešchny zůčasněné jsou opravdu silné a citlivé osobnosti.Říkám si přeci nejsem takový slaboch,abych to taky nedokázala.Staršně moc jim držím palce a v tomhle vlaku chci jet dál.Člověk si uvědomí jak je na světě krásně.(bez alkoholu)
Mílo naprostý souhlas.Je na světě krásně Jsme na tom s tou abstinencí stejně časově,takže jedeme dál.My to dáme nejsme žádný másla Dobrou noc a abstinenci zdar.
Sss

Stránka: 1...23242526272829...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter