Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Stalo se, nezvrátíš to.Ublížila jsi nejvíc sobě.Neřeš to, a jdi dál, střízlivá, vyzkoušela jsi na sobě, že chlast je silný nepřítel, potřebuješ nějakou pomoc, sama to máš daleko těžší.Mamka soudí podle sebe, sice nechápu, že se jí na léčení líbilo, ale dokázala to, což je důležité.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jo líbilo,když mě vezli rodiče před rokem na cki,odkud mě poslali domů,že mají plno a ještě na tom nejsem tak špatně,mama se tam chtěla projít,pozdravit,ty tři měsíce tam byla moc spokojená,neřešila problémy,jen pletla košíky,vyráběla tasticky,nasla si kamaradky....docela ji to zavidim,tri mesice nic neresit,odpocivat,pro ni to byla dovolena ktera ji hodne dala.
anna

Aničko, jsem na tom dneska podobně. Takže se drž!!!! zejtra to bude zas fajn!!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Je mi jasné,že přijdou chutě na alkohol.Po tak dlouhé době chlastání s tím počítám,ale nechci podlehnout a až to přijde nasadím tenisky a půjdu to vyběhat.Holky držte se Já si jen vzpomenu na ty hnusné stavy co jsem zažívala a je mi zle Už nechci !!!
Sss

Holky jsem odstrašující případ,řeknu vám,nic jsem z toho neměla a akorát je mi blbě,vydržte)))a to jdu dnes s malou k zápisu do školky(((
anna

anna napsal:
Holky jsem odstrašující případ,řeknu vám,nic jsem z toho neměla a akorát je mi blbě,vydržte)))a to jdu dnes s malou k zápisu do školky((( To zvládneš :)Přesně jak píšeš nic z toho si neměla.Já už poslední dobou taky né.Prostě se jen vylejt a usnout.Dřív jsem se i chodila pobavit mezi lidi a ani to už mě potom nebavilo :/ Zbytečný všechno.Jinak já už mám jednu dceru v 2.třídě a mladší je předškoláček,takže už nás to taky čeká.
Sss

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Popisuješ tu léčebnu nějak květnatě, já teda neznám nikoho, komu by se tak líbilo v léčebně, je tam dost tvrdý režim, má smysl, ale určitě to není taková procházka.
Liba

Ano udělala jsem velkou chybu a ani to nebyla chuť po alkoholu,sama nevím,proč jsem se napila,kdybych aspoň věděla důvod(((.Líbo vím že tam je tvrdý režim,já osobně tam byla za mámou jen dvakrát na rodinné terapii,takže to nejsou pocity moje ale mojí mámy)))
anna

Přejme jí to, že nepije.
Liba

Stránka: 1...25262728293031...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter