Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Jo já ji to přeju,je z ní jiný člověk)užívá života,zhubla 25 kilo,chodí tančit,cvičit,teď se vrátila z hor,je šťastná
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Aničko nevěš hlavu
Zvládneš to.To co jsi uděla včera já uděla sama několikrát.
Ne že bych na to měla chuť.Ale snad zvyk nebo co?Důležité je,že chceš pokračovat a ty chceš.Je to cítit z toho co píšeš.
Kdyby ti to bylo jedno,vůbec se tady s tím nesvěříš.Jsi odvážná a silná holka Dáš to!
Dnes to je týden co jsem si naposledy alkoholem vypla mozek.
Už jsem tu psala.Vydžím klidně 14dní.Pak příjde problém a šup a sáhnu po skleničce.Snad to nepřije a když jo,půjdu oběhnout barák
Tak ti držím paečky papa
Míla

Nedám,včera už jsem byla tak zničená,přišlo mi za ten týden že mě už přítel ani nemiluje a cítila jsem že ho ztrácím...dopadlo to tak že jsem spala tak 4 hodiny a ještě mám půl promile.jemu,jelikož spal jsem napsala narovinu že to sama nezvládnu,ráno jsem dostala přednášku a pusu.takže úplně znova.je mi zle,jdu se starat o dítě a trpět...
anna

Je možný, že ho ztrácíš. To se v životě stává. Proto se upiješ? Kvůli člověku, kterýmu děláš vola a on za to tráví víkend na válendě, namísto toho, aby tě vzal s děckem na výlet?
Z toho co píšeš, to vypadá, že se nemáš vůbec ráda a proto hledáš lásku a štěstí venku.
Jsi už na opravdovém rozcestí, odkud není cesta zpět a kupředu vedou jen 2 cesty.
1) abstinence, za pomocí psychoterapie se začít mít rád a začít vidět krásy života
2) stavy deliria, odebrání dítěte, bezdomovectví, nemoc, bezmoc a smrt.

Zatím máš na vybranou,ale dlouho neváhej, mohla bys propásnout šanci;-)
Jana

Aničko
Neboj.To,že ti manžel dal přednášku je jenom dobře.Kdyby totiž na tebe kašlal,vůbec by se tebou nezabýval a pusu už by ti nedal vůbec.Pořád doufá,že to zvládneš.A ty můsíš,jako většina z nás co sem píše.Připadá mi to jako bych psala o své rodině.
Můj chlap je strašně hodnej a pamuj si,že jinej už by snáma dávno vyrazil dveře.
Míla

Lepší být alkoholik než vysmaženej feťák
petrch

petrch napsal:
Lepší být alkoholik než vysmaženej feťák

Peter, tymto sa najnovsie utesujes? To ako keby sa hluchy utesoval tym, ze je lepsie byt hluchy ako slepy.
Co sa tyka alkoholikov a fetakov, tak konce su tie iste. Len u fetakov to ide trochu rychlejsie...
Kira

Anna, co sa tyka teba. Uz som ti to pisala. Ty si velmi zavisla na druhych. A podla toho ako sa chovaju oni sa chovas aj ty. Mas pocit, ze ta priatel uz nemiluje. To moze byt pravda aj nemusi. Ale teba to nemoze ovplyvnut v tom ci sa napijes alebo nie.
Ja viem o com pisem, lebo som som bola uplne ako ty. Vsetko moje pitie ovplyvnovalo to, ako sa on ku mne spraval. Ja som sice pijavala uz aj pred nim, ale pri nom sa to o dost zhorsilo a naberalo to rychly spad.
Az ked som sa dokazala uplne odtrhnut od tejto citovej zavislosti a uvedomit si, ze ziadne jeho spravanie nie je dovodom na to, aby som sa ja znicila, som sa dokazala naozaj nastartovat a abstinujem uz skoro rok.
A tento krat to vyslo preto, lebo som sa zmenila ja, uvedomila som si, kto som, co chcem a hlavne zacala som sa mat rada. Bola som rozhodnuta ho opustit, keby sa nezmenil a tymto rozhodnutim sa mi naozaj ulavilo a uz ma jeho spravanie nemohlo tak ovplyvnit, aby som sa zas napila.
To neznamena, ze som ho prestala milovat, len seba som zacala milovat viac. Inak to asi nejde, pokial clovek chce prezit.

Ty si velmi citliva, ale aj nestastna. Nie si spokojna so svojim zivotom, so vztahom a nemas sa vobec rada a preto ta ten alkohol zas dostal a pokial toto nezmenis, bude ta zas dostavat.

Ja by som ti tiez odporucala vyskusat nejaku psychoterapiu, urcite by ti to pomohlo zas si vazit samu seba a pomaly by si sa mohla zacat menit a zacat zit stastnejsi zivot.
Ale hlavne si musis uvedomit, ze tvoje stastie nezavisi od toho, ako sa bude k tebe spravat tvoj priatel a aj ostatni, ale od toho, ako sa k sebe zacnes spravat tu.
Kira

ako sa k sebe zacnes spravat ty...Sorry za preklep
Kira

Peťka si teď našel vzor v Tryfingerovi. Bude se s ním srovnávat a bude se utěšovat, že je v pohodě:-))).
No, laťka hodně padá dolů. Možná mu to Kiro nebude trvat ani tak dlouho.
Anonym

Stránka: 1...26272829303132...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter