Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...27282930313233...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Dobrý večer,tak dneska se musim přiznat,že mě docela přepadla chut,že bych si dala třeba jen dvojku.Jenže u toho by nezůstalo to je jasný.Takže jsem se v obchodě zase hodila do klidu a šla dál Uvědomuji si,že tohle nebude vůbec lehké.Ale jdeme dál.Asi začnu zase háčkovat.Nebot byt mám vypíglovaný a jak se začnu nudit.Bude to průšvih.U mě je i špatný,že nemám stálou práci.pač na ranní směny,tak abych mohla vyzvedávat děto ze škol.Nemohu nic najít :/ Je to špatný.
Sss

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vyhýbej se nudě, sebelítosti, buď naštvaná na alkohol.
Liba

Opravdu je nejhorší sebelítost. Člověk vidí, že za všechno můžou ostatní, a pak pije dál. Na žal. Přitom je jasné, že začít musíte teď. ne od zítřka, Nehledat výmluvy. Nehledat problémy. nehledat důvod, proč to nejde.
nikola1

A uvědomit si, že jen on sám může zastavit své pití.A také, že za většinu problémů si může také jen on sám.
Liba

Dobré ráno
Tak mám za sebou celý týden bez alkoholu.Je to skvělý pocit,když vstávám z čistou hlavou.I na manželovi je vidět lepší nálada a děti o těch ani nemluvím.S dcerou je legrace,pořád si telefonujem.(Jasně,že mě hlídá)Pozná to i po telefonu,jestli jsem si nedala veselej kalíšek.Je to dobře.Chci jim dokázat,že to myslím vážně.
Aničko,co ty?Jak je?
Doufám,že lepší .Nevzdávej to!
Sss ty taky,držíš se.Čtu to tady.
Moc mi to pomáhá,když sem můžu napsat.Je to jako terapie.
Pro mě možná i něco víc.
Přeji všem,krásný víkend Míla
Míla

Míla napsal:
Dobré ráno
Tak mám za sebou celý týden bez alkoholu.Je to skvělý pocit,když vstávám z čistou hlavou.I na manželovi je vidět lepší nálada a děti o těch ani nemluvím.S dcerou je legrace,pořád si telefonujem.(Jasně,že mě hlídá)Pozná to i po telefonu,jestli jsem si nedala veselej kalíšek.Je to dobře.Chci jim dokázat,že to myslím vážně.
Aničko,co ty?Jak je?
Doufám,že lepší .Nevzdávej to!
Sss ty taky,držíš se.Čtu to tady.
Moc mi to pomáhá,když sem můžu napsat.Je to jako terapie.
Pro mě možná i něco víc.
Přeji všem,krásný víkend Míla
Dobré ránko.Je to přesně jak píšeš.S dětmi hned vycházím lépe a je i na nich vidět,že jsou šťastnější,když je maminka v pohodě.Držím se.Je mi opravdu dobře.Jinak už se mi upravilo i spaní.Usínám někdy kolem desáte a vstávám v pět ráno někdy v šest a konečně nebudím se .To se mi dávno nestalo.Také mi moc toto forum pomáhá a jsem za něj ráda.Holky držte se.Krásný den
Sss

Zdravím, jsem zpět;( nějakou dobu jsem nepila, pak se to opět rozjelo. Pořad tedy držím pít az navecer, a jsem případ klasické ženy alkoholický - víno doma nebo se známými. Nicméně nechci to nechat zajít dal, takze včera abstinence. Jinak pro nove příchozí trpím vedle alkoholu od témeř malá generalizovanou úzkostnou poruchou s panickymi ataky. Holky, co bojujete, držím palce!!!
Dana

Dano ja je mam taky.ne odmala ale asi od 16 let.jinak holky,nezvladla jsem to vubec.tri dny jsemppila,vcera uz bylo tak zle ze jsem to rekla mame a s malou jsme spaly u ni,aby na me dala pozor.takovou noc co jsem zazila nikomu nepreju.tres,vysoky tlak a nocni mury.dnes to bude asi stejny,nejhorší je ten psychicky stav,bojim se ze umru,chci a musim tu pro malou byt a teď bojujipsama se sebou.sotva dojdu na zachod,mozek nefunguje a bojim se o sebe.
anna

Anicko, tady ja moc nepomůžu, abstaky jsem mela, ale takových gradu nedosahovaly, tak nevim. Jsi u mamky?co se stalo? Co jsem četla, držela ses výborně. Ja zkouším taky sama, ale jsem v bodě, kdy si nejsem jistá, jestli to zvladnu
Dana

Chcete se vůbec opravdu rozloučit s alkoholem?Pořád zkoušíte skončit sami, víte , že to nedokážete, stejně nehledáte pomoc u odborníků.Chvilková abstinence, euforie, poplácávání se po ramínku, a zase znovu chlast, neunavuje vás to?Opravdu si myslíte, že jste tak dobré a zvládnete to sami?To osobní selhání vás musí dohánět k většímu pití,do větších absťáků, je vám trapně, blbě, smutno, ale je to pořád dokola.Vědomě se ničíte.
Liba

Stránka: 1...27282930313233...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter