Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...28293031323334...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 2 měsíce  
Pripomina mi to me. Tyden bez piti a pak znovu chlast. Nechci byt spatnym prorokem,ale bez lecby to nedate. Jako ja. Rada bych se pletla. Je to na vas.
nikola1

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Holky takhle se držim poprvé po dlouhé době.Vlastně nikdy jsem se nepokoušela s tim uplně seknout.Samosebou v těhotenství bez alkoholu i při kojení a jen co to šlo.Šup a rozjela jsem se.Jinak rodina moje o tom všem ví,takže ani je nechci zklamat a především sama sebe.Naučit se mít zase ráda.Pracovat na sobě a novém životě.Dnes mi volal přítel a říká "tak co jaká byla včera pařba"? zvyklej,že většinou každý pátek jsem se zlískala.No,nevěřil,ale je mi to jedno.Já jdu tvrdě za svým.Holky kašlete na to.Bojujte a i když si člověk tu pusu nabije.Jít dál a nevzdávat to!!! Já když na mě jde chut si představim ty šílený stavy a to co se ve mě odehrávalo už nechci zažívat.Takhle se cítím dobře.v Byla jsem vyklepaná,nepříjemná,psychicky naprosto rozhozená a hnala se do krámu za tím hnusným chlastem co nám jen bere.Držím všem palce a držte se Nedovolíme tomu chlastu,aby nás ovládal přeci.
Sss

Přeji krásný večer
Dnes jsem prožila snad jeden z nejhezčích dnů.Manžel laškoval......a pak jsme šli ke známým.Napije se tak dvakrát do roka.Jako by mě zkoušel.Ptal se jestli si dám skleničku já,nebo jestli budu řídit a dá si on.
Jasně,že jsem si nedala.A hlavně jsem jim to ani nezáviděla.S klidem jsem koukala jak se ostaní nelévají.
Příští týden bude velká zkouška.Syn jede na školu v přírodě a budu sama.Bez poviností.
Zabavím se prací a hotovo!!!!!
S Aničkou je mi to líto.Vypadalo to,že to dá.Ale je předčasné dělat závěry.Já osobně jí to věřím a vím dobře co prožívá.Potřebuje hlavně podporu rodiny.Musí vědět,že na to není sama.
Aničko drž se !!!!!!!!
Míla

Holky nemějte mě za blázna jo? Ale já již několik let vídám na hodinách často 22:22 no dnes zase,tak jsem si tak zapátrala co by to mohlo znamenat a našla jsem si tohle.Já na to věřím.Již se mi s čísly dost zvláštního něco stalo,ale o tom třeba jindy....Tak tohle jsem si vyhledala.............222 – Všechny vaše plány se začínají uskutečňovat. Zasadili jste semínka, o která je potřeba pečovat (věřit, myslet pozitivně, chovat se tak, jak chceme, aby se ostatní chovali k nám), aby z nich vyrostla krásná květinka. Vše je v naprostém pořádku.

Andělské číslo 222 je rovněž spojováno s blízkými zemřelými. Vidíte-li toto číslo často, jsou právě u vás, sledují vás a říkají vám, že jste na té správné cestě. Pokračujte v dobré práci. Je to váš život a pouze a jen vy jste tvořiteli vašeho života.
Sss

Klidně tomu věř.Pomáhá vše.A nebojujte s alkoholem!!Křeče, zákazy...oddalujte chutě, oddalujte nákup, třeba zítra, za hodinu...ty chuť je jen náraz, brzy odezní, pak se pochvalte, že jste to zvládli.Nechci a nesmím je rozdíl.
Liba

Anna ani na to cvičení nemá čas.Je to škoda.Bude řešit vše, jen to své pití bude odkládat, a přitom to je zrovna důvod nezdarů, sebelítosti, asi všeho.
Liba

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata

Aničko, jen se neurážej, nelituj.Pravda bolí, chceme ti pomoc.Co tak jít aspoň na Detox do léčebny, i za cenu toho, že by dítě bylo tu dobu v Klokánku?Kdybys neměla hlídání.
Liba

Stránka: 1...28293031323334...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter