Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...29303132333435...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ss moc díky za příspěvek;)
Dana

Aničko
Já jsem asi ta poslední co může rozdávat rady.
Ale to co psala Renča.Na tom něco bude.Neozvala ses a tak
přemyšlím co asi děláš.Jestli se držíš,nebo se utápíš v depresích.Nevzdávej to!
Mě syn dnes odjel na šklou v přírodě a budu na to sama.
V hlavě to mám naplánované pěkně.Prostě vydržím.
Naložila jsem si práce,tak na 14dní.....Jak psala Renča,myšlenka proběhne,ale hned je pryč.Celý týden budu do práce jezdit autem a vyřešeno.
Tak hlavu vzhůru.I manžel to časem ocení,když se dáš do hromady.
Míla

Halo Anno,
to že se ti to nepovedlo nic neznamená, máš nový den, novou šanci, znovu a znovu. Nevzdávej se, zhlubboka ýchej a den za dnem vydrž! Napiš jak jsi na tom. Já jsem na tom dobře, jsem v pohodě, sice jsem taky abstinenci porušila, ale ne moc, cejtim se skvěle, tak to neřešim.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata

Pár dní nepít, cítit se spokojená, pak pokus, jestli to zvládnu, jasně, že ne, zklamání, deprese nejenom z alkoholu, ale ze sebe, zklamání rodiny, to vše ubíjí a člověk se vzdává, přestane si věřit, pije víc a víc.Může se stát, že jednou zrecidivuji, nevadí, mělo by to posílit mé rozhodnutí, poučit.Ale stálé pokusy, zklamání je průšvih.Stačí jen si připustit, že sama to nezvládnu.Neřešit, proč jiní to sami zvládají, já ne, nebrat se jako slabocha, sráče, tak to není.Prostě jsem víc závislá, a pomoc existuje, najdu ji a je to lehčí, vyplatí se to.
Liba

Tak ja jsem sobotu nezvládla, návštěvy. Včerejšek ano. Mam za sebou krátkou abstinenci. Nekonaly se žádné ohňostroje a slunné dny. Ale pravda je, ze si člověk začne více vážit sám sebe a častěji se staví problémům celem
Dana

Pár dní je sice někdy hodně, úspěch, ale až pár měsíců je hlava vyčištěná, a teprve pochopíš tu sílu abstinence, jen vydržet!Kéž byste vydrželi všichni.
Liba

Ahoj,každý den to zde pročítám.Dává mi to sílu.Zatim se držím docela dobře.Ve středu to bude 14 dní bez kapky alkoholu.Je to skvělý pocit a přeji Vám všem ať se držíte.Jde to.Pro mě je teď nejdůležitější najít tu práci a bude ještě lépe.Krásný den
Sss

Stránka: 1...29303132333435...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter