Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...31323334353637...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Ahoj všem,tak u mě vše na jedničku.O víkendu jsme byli u rodičů.Pilo se vínko a já byla při kafíčku a čaji.Jde to skvěle a chutě nejsou.Mílo,tak at se v novém líbí :)Pěkný den.A piště jak se vede.
Sss

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Zdravím,
to je bezva , že se daří. Já byla taky o víkendu na rodinné sešlosti, ale po cca 2hodinách už vždycky odcházím, chutě mám , ale odolávám.
Nemůžu říct, že bych se nebála co bude, proto mám pořád a napořád suchou domácnost a alkohol nekupuji sama,ani jako dárek.
a podobné finty)))...prevence.
Hezký den všem.
Stopka

Mila a Sss som velmi rada, ze sa Vam dari, len tak dalej.

Stopka aj a vacsinou odchadzam po 2 hodinach maximalne po troch, lebo potom nastupuje nuda a s tou u mna pridu vo vacsine pripadov aj chute.
Ako to riesis s navstevami u Vas? Tiez mas vtedy suchu domacnost alebo nakupite len na tu prilezistost a potom to hned zas date prec?
Kira

Kiro,
u nás nenakupuji dopředu, ani náhodou)))jedeme pár hodin předtím pouze pro alkohol, ještě, že je pořád někde otevřeno. Přesně vím co kdo pije, nakupujeme přiměřené množství , co zbyde, se musí pak bezodkladně vylít, raději. Jestli zbyde nenačatá láhev, tak asi bych ji darovala při odchodu návštěvě, jako chodníčkovou)))ale zatím nikdy nezbylo, nějak všichni chlastají, já už ne .
Nechodím pro láhve do lednice, nalívá manžel.
Jestli to jde, tak plánujeme raději pozvání někam do restaurace, pryč, ale je jasný , že i k nám chodí návštěvy a pijí alkohol. Rodině neříkám proč nepiju, nechci, tam jsou výmluvy, budu ještě řídit a nebo beru dlouhodobě antivirotika, krabičku mám))) Kámošky to vědí.
Kiro mááávááám na dálku)))
Stopka

Ahoj,tak podávám hlášení.dopadla jsem tak,že jsem minulé pondělí skončila na detoxu v Bohnicích.měla jsem takový odvykací stav,že jsem poprvé opravdu myslela že umřu.tata me ráno vezl do bohnic,ale v puli cesty se mi udělalo tak zle,že to otočil a odvezl mě do nemocnice.tam mě nechali se na chodbě tři hodiny klepat,než mě vzali,dali mi diazepam a objednali mi převoz sanitkou do bohnic.tam tři dny na detoxu a další 4 v režimu.nebudu to tu protahovat,týden tam mi sakra otevřel oči.detox mě dost vytrestal,režim mi dal hodně do začátku,abych si uvědomila hodně věcí.po dohodě s doktorkou a doktorem mě pustili domů a teď je jen na mě,abych uskutečnila to,co jsem si dala za cíl.alespoň rok mám brát antabus,přítel zařídil malé školku,abych mohla chodit na denní stacionář,za čtyři dny v komunitě jsem se také mnohému naučila.už přemýšlím jinak,jen je mi líto,že to muselo dojít tak daleko,než mi to všechno došlo.nebrat alkohol na lehkou váhu.léčba bude dlouhá a nebude to vůbec lehké,takže vzhůru do toho.
anna

Takže jenom pár hodin, před návštěvou chodíme společně s manželem nakupovat alkohol.
Když někdo přijde neohlášeně, má smůlu, alkohol nemáme.
Stopka

Aničko vítám tě nazpátek, drž se! Jsem ráda, že jsi se ozvala
Stopka

Děkuju,asi se to muselo stát aby se mi rozsvítilo a už to nenechám plavat a naivně si myslet,že zrovna já to zvládnu sama.dostala jsem sakra školu a nepřeju nikomu z vás,aby se na detox někdy musely podívat.jinak všem co se držíte,klobouk dolů,jen vydržet)))
anna

Stopka diky moc za odpoved, lebo aj my uz vacsinou mame suchu domacnost, nejak sme sa k tomu automaticky prepracovali. Len problem je ten, ze po prve nam domov vsetci zvlakaju alkohol- proste kazdy tu robi domace vino a kazdy to sem nosi. Aj ked vedia, ze ja mam velky problem s alkoholom a uz skoro rok nepijem. No a priatel im hovori, ze ani on nechce, tak nech si to vezmu naspat. A druhy problem je, ze toto je pre talianov urazka -zdame sa im velmi divni a podozrili Ale snad si zvyknu a prestanu to nosit, inak to budeme musiet hned o ich odchode vylievat -ako sme uz zopar razy aj spravili...

Co sa tyka navstev, tak len tie dopredu ohlasene nieco dostanu, ostatni maju smolu, takze asi ako u Vas...Lenze doteraz som tym navstevam nalievala vacsinou ja a tie flase sa valali hocikde po kuchyni a obcas mi uz chut prisla..Lebo predtym som mala taky zvyk, cely den pripravy na veceru a zhon a ked som uz vsetko mala skoro pripravene a stres opadal, tak som si dala vinko akoze na relax, lenze potom sa to spustilo a niekedy som si uz ani nepamatala ako sme dosli k hlavnemu jedlu, uz som bola uplne mimo..
Asi to zavediem ako ty, tiez mimo mojho dosahu a dohladu
Kira

Stránka: 1...31323334353637...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter