Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Anna vitaj naspet, uz sme sa o teba bali. Vsetko zle je na nieco dobre a mozno ti tato skusenost zaechrani zivot. Mn to u teba viac menej bolo jasne, ze sama to dat nemozes - takze je len dobre ze si si to pripustila a ze zacnes na sebe pracovat - plus ze aj tvoj priatel pochopil, ze same bez pomoci to nepojde. Takze teraz uz len vela sily a daj sa do toho...Opatruj sa...
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

anna napsal:
Děkuju,asi se to muselo stát aby se mi rozsvítilo... a naivně si myslet,že zrovna já to zvládnu sama.dostala jsem sakra školu a nepřeju nikomu...

...prajem dostatok *sily vydržať !* (...v triezvom kurze.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ano máš pravdu,také jsem to asi věděla,jen jsem si to neuměla přiznat.po tom týdnu,který mi hodně dal i na sebe koukám jinak,ostatně asi na všechno se dívám jinak a byl to tak silný zážitek,který s citlivým člověkem jako jsem já musel někam pohnout,takže díky za něj,a nikdy více.udělám vše proto,abych to nemusela absolvovat znovu,už nikdy.je to tenký led,člověk si myslí,ze na tom není tak zle a šup,leží na detoxu.vynaložím veškerou sílu abych to zvládla,s pomocí stacionáře,terapií,přítele,který mě překvapil svou podporou a nebýt jeho tak mě domů nepustí.
anna

Možná jsi odtamtud nemusela tak spěchat. Vidíš, byla jsi týden pryč a o malou se postarali.
Držím ti palce, ať to dáš. Any - stojí to fakt za to. Za pár dnů to začneš vnímat;-)
Jana

No s mojí uzkostnou panickou poruchou vim ze by mi tri mesice tam nic nedaly.byt nekde zavrena bez mé rodiny bych na tom byla asi tak,ze bych nevnímala to o co v komunitě jde a bylo by to k ničemu.už jen za ten týden psychicky stav nic moc.ale už jsem objednána na středu na ondrejov na pohovor na stacionár a myslím že mi to dá víc,budu se na to soustředit protože každý den budu vědět,že se pak vracím domů.
anna

anna napsal:
No s mojí uzkostnou panickou poruchou vim ze by mi tri mesice tam nic nedaly.byt nekde zavrena bez mé rodiny bych na tom byla asi tak,ze bych nevnímala to o co v komunitě jde a bylo by to k ničemu.už jen za ten týden psychicky stav nic moc.ale už jsem objednána na středu na ondrejov na pohovor na stacionár a myslím že mi to dá víc,budu se na to soustředit protože každý den budu vědět,že se pak vracím domů. Aničko,také jsem ráda,že si se ozvala.Moc Ti držim palce at to zvládneš (y) Přesně jak se zde již píše.Všechno zlé je k něčemu dobré.
Sss

Děkuju vám,s tou pomocí to už snad zvládnu.a ano,bylo to zlé,hodně špatná zkušenost ale teď,když ji mám za sebou jsem za ní ráda,otevřelo mi to oči)))
anna

Aničko
Vítej zpět.Asi se to muselo stát.Moc si se trápila a teď jsi prožila něco na co nebudeš ráda vzpomínat.Přítel tě má rád,už jsem ti to psala.Jinak by s tebou nebyl a teď ti dokázal,že s tebou počítá.......Vydž.Mooooooooc ti držím palce.
Jinak.Nákupy s alkoholem neděláme.Máme doma plný bar pití všeho možného.Chodím kolem utírám na něm prach,ale vůbec mě neláká byť jenu lafev otevřít.Psala jsem,že doma s pitím problém nemám.Jen v práci.A tomu jsem teď snad udělala průtrž.
Opuštím místo,kde jsem podnikala 9let.Ale prostě to bylo nutné.......Jsou kolem mě lidi,kteří me dotoho dostali.A pomoc od nich nečekám.
Snad jsem udělala dobře.Život jde dál
Míla

Milo děkuji,dnes už jsem ráda že se to stalo i když to bylo peklo.kdyby se to nestalo,bůhví jak bych dopadla.jsem první den doma,jsem ještě ze všeho taková rozklepaná a zmatená,asi je to tim tydnem kdy do me cpali ty diazepamy,snad už to zítra bude lepší.za těch pár dní po detoxu v komunitě jsem se i naucila na nejaky rezim,jak relaxovat,jak pochopit sama sebe a jak premyslet.dokonce se těším už na ten stacionář,snad jsem dostatečně poučená a dostatečně mě to změnilo )
anna

Jinak ano,přítel mě tak strašně podpořil až jsem byla v šoku,konečně ukázal že mu na mě záleží)))
anna

Stránka: 1...32333435363738...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter