Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Ještě jak jsme se bavili o absťákách,neberte to na lehkou váhu.doktor mi sdělil,že to klepání a třes může lehce přejít v epilepťák a ty noční můry a divný sny po vysazení alkoholu je předdelirantní stav,takže to nebrat na lehkou váhu.
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jinak mě včera rozhodila moje psychiatrička.v propouštěcí zprávě mám napsáno že do tří dnů mám být u svého psychiatra a doporučují ihned nasadit antabus.a ona mě objednala až na 8.4.?????naštěstí jsem dnes volala k praktikovi který mi pomohl a dohodil mi nějakou ambulanci pro závislé,kde byli moc ochotní a hned od čtvrtka mi ho tam nasadí.
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renatko děkuji).jsem rozhodnuta,ale chci být zatím chvíli pojištěna a nepodceňovat to.doktor v bohnicich mě dost vystrašil tím,že mi určitě doporučuje léčbu u nich na 3 měsíce a že ambulantně to zvládne tak 5 procent lidí.přišlo mi,že mě rovnou odsoudil a ješte jsem to ani nezkusila.a jelikož jsem tam zažila 3 dny na detoxu a 4dny v komunitě,jsem pevně rozhodnuta,že už mě tam nikdy nikdo nedostane.takže proto ten antabus,kdyžtak se tam zkusím zítra zeptat jestli je i jiná varianta.jinak dnes jdu na pohovor na Ondřejov kvůli dennímu staciku,tak mi držte palce ať mě vezmou co nejdřív )))).
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata

Jo budu ráda,děkuju.já zkusím ten ondrejov,mam to kousek,ale co říkaly holky tak se vám dlouho čeká,ale zase paní do telefonu mi řekla že se domluvíme aby mě mohli vzít co nejdřív ))).ale kdyžtak mi ten kontakt napiš,když bych musela dlouho čekat,zkusila bych to tam,děkuju)))
anna

Aničko,
jseš borec, to jak bojuješ dodává sílu i mně. Dík.
Přeji všem hezký den.
Stopka

Stopko děkuji ale v pondělí mě pustili,budu borec až to všechno zvládnu,zatím jsem na začátku,jen vám chci říct holky,opravdu přemýšlejte,abyste nemusely dopadnout jako já a tohle si zažít,já začala opravdu přemýšlet až tam,když se za mnou zavřely dveře a už nebylo na mě,jestli půjdu domů.můžeš podat reverz,ale pokud doktoři budou chtít,dají to na soud a léčbu ti nařídí.takže můžu být ráda že mi po týdnu tu šanci dali.
anna

Renata

Stránka: 1...33343536373839...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter