Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Renco moc děkuji,ondrejov mi vysel,příští týden musím třikrát přijít na dechovou zkoušku a v úterý po velikonocích nastupuju léčbu,mám z toho tam moc dobrý pocit)))
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Dobře děkuju ti,zítra mám jít na první dávku do toho centra tak se tam zeptám,jsi moc hodná)))
anna

Jediné co vím že je to špatné na játra.já,ač jsem se divila měla testy v pořádku,ale tam cpali antabus do kamarádky která má cirhozu což mi přišlo trochu na hlavu
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Právě jak už jsem psala,přítel mě šokoval tím,jak mě podpořil.díky němu mě pustili domů,sám zařídil malé školku,o víkendu minutu po zahájení návštěv už tam byl nastoupeny a celé návštěvyutam se mnou byl.takže vidím konečně tu podporu,s kterou jsem ani moc nepočítala.je rád že jsem doma a chci se sebou něco dělat))).
anna

Možná proto si ji tam nechávají ještě týden,co s ní ten antabus udela a az pak ji pustí,léčba tam je pro ni zbytečná,léčila se už 8krat,takže to prý nemá smysl
anna

Aničko,klobou dolů
Tvoje zkušenost tě opravdu nakopla k důležitému rozhodnutí.
Moc ti fandím.A určitě jak tak čtu i přítel.
Stašně moc ti držím palce.
Mám doma to samé.Snažím se to zvládat sama a na manželovi je to vidět.Jak je šťastný........Moc mi pomáhá.
Vždycky si vzpomenu na něj a na rodinu.O co bych bych mohla přijít a je po chuti.Zatím je to krátká doba,ale zvládám.
S tím antabusem nevím.Slyšela jsem o něm.Tvůj lékař ti určitě poradí.Hlavně mysli na svoje zdraví.Na všechno se pořádně zeptej.(vedlejší účinky atak.....)
Tak vzůru do nového života
Míla

Milo děkuji ano nakoplo mě to,protože nikdy mě nenapadlo co všechno se může stát,o co můžu přijít,blbeček jsem si myslela že má tom nejsem ještě tak zle.teď už vím,o co jsem mohla přijít nebo i co se mi mohlo stát.bohužel museli poslat zprávu i na socialku,tam už jsem volala,takže že se občas přijdou podívat jestli nepiju a tak,ale už jen za tohle se stydím,taky by mě nikdy nenapadlo,když se o své dítě dobře starám,má vše co potřebuje,že mě bude kontrolovat socialka.ale kromě špatného svědomí se toho nebojím,pokud nebudu pít,je to ok)
Je dobře že ty si to uvědomujes sama o co můžeš přijít,já si to pořádně uvědomila až tam(((
anna

Renata

Stránka: 1...34353637383940...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter