Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...35363738394041...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Děkuju za to co jsi napsala.já se snažím a chci udělat všechno pro to,abych to zvládla.ale bojím se,ten doktor mě rovnou odsoudil a řekl mi že to nezvládnu.takže chci věřit sama v sebe ale pořád mám v hlavě to co mi řekl.jenže,3měsíční léčba v Bohnicích,bylo tam 30 holek a víc jak polovina tam nebyla poprvé.takže podle mě je to o něčem jiném než být 3 měsíce někde zavřená.
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vy všechny vožralý matky-ste jen banda sraček,která to stejně nedá a jenom to svý potomstvo uplně zničite.Je mi z vas na bliti.
Moje prej matka mi tim svym chlastanim zničila všechno.Pozde mi ji vzali,následky doted.
Sám sem pít nezačal,ale ženuška--tak sem si daval bacha před svatbou sem ji proklep.nepila,rodina čistá,a stejně se spustila s kámoškou,po mateřský roky žádná práce a hned sem ji řek co si votom myslim a slibovala,chvili fajn a pak děti odrostly a nic s ni nešlo,ani její máma doktor nepomoh,pila jaka doga,jezdila vožralá,vyváděla,prostě vygum a pak delírko.neukacela mně,nechal sem ji tam,pak držela pul roku.staral jsem se o ni jak vo poklad.měla všechno.No a je tam zase.
Děti sou už naštesti!!!! velký.šanci už nedostane,mam ji plný zuby a nervy v prdeli.barák je můj,pude ke tchyni at si zkusí.už sem ji sbalil.syn to chápe,dcera je spíš při ní,prej jí mám dát ještě 3X a dost,no to bych už skončil v blázinci já.
Za chvily si zas poctu jak to zas jedna z vas nedala.
Jen tak dal princezny
Karel

Nehazej vsechny do jednoho pytle laskave a nesud vsechny podle svy zenusky hochu,vim ze te to asi stve ale nekopej kolem sebe,vyhledej psychiatra a zacni u sebe
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renčo to je právě ono,za ty 4 dny v komunitě,při těch aktivitách už jsem hodně zjistila,mimochodem to samé je i na tom stacionáři,akorát chodíš spát domů.není to léčení,je to prostředek jak mluvit o svých problémech,přemýšlet o sobě,změnit to co mě stahovalo dolů,proto už se na to i těším,jak řekly holky v Bohnicích,nedělas to aby ses vyléčila,ale aby sis uvědomila)))
anna

Jo bylo tam pár takových,které tam nebyly dobrovolně kvůli dětem,proto jsem ráda že mě pustili a tu šanci mi dali a nehodlám ji promarnit)))
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Hezky jsi to napsala,i spousta lidí se stane alkoholikem kvůli své blbosti,že nedokáže něco změnit,takže někdo začne pít,z někoho se stane to co z karla
anna

Renata

anna tak dělej tak aby ti z dítka nevyrostlo to co ze mne.je to maly bezbranny dítě.Do 18 po psychiatrech-psychologech.opakoval sem ročník.noční můry co mi matka delala,mela vokna.nic si pak nepamatovala.
človek si říká co sem komu udělal,s vlastni ženou to samý.
postavil sem se na vlastní.mám suprový deti.
to je muj pohled.možná pak pohled tveho budouciho dítete.
kolikpak procent matek alkoholicek zvládne víst život bezchlastu aspon do doby než deti odrostou?
tak uvidime
Karel

Stránka: 1...35363738394041...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter