Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...36373839404142...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Karle to právě chci udělat,uvědomila jsem si co jsem dělala sobě,dítěti,okolí,sama jsem to nezvládla proto jsem vyhledala pomoc.jak už jsem psala někdo potřebuje prožít peklo aby se mu rozsvítilo.neodsuzuj předem,přeji ti hodně štěstí
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Tak to vidíme stejně, já sám vice jak deset let alkoholik, teď pár dní abstinující, ale musí chtít člověk sám, já osobně nikam na léčení nepůjdu, protože mám dobrou práci řidiče, denně doma, a nechci na dva roky příjít o řidičák, ale bohužel jsem to dopracoval, že si odjezdím těch osm hodin, a rovnou jsem otvíral lahev vodky... ráno jsem si doma foukl do alkoholtestru, většinou byla 0, nebo max 0,2,to potom do práce 3 km během a litr vody, a byla tam nula,za dvacet let co jezdím žádná nehoda,a proč jsem pil, před deseti lety vážný úraz na kole, pak lázně, tam to začalo, dobrá parta, denně po diskotékách,... a atd. ač jsem měl dost bolestí, s alkoholem jsem byl zdráv, a místo prášků na bolest, chlast,...do té doby do věku 36 let jsem prakticky nepil jedno, dvě piva za týden,
nechutnalo, a i jsem to považoval za vyhozené peníze...
Pardon, trochu jsem se rozepsal.
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Karle i já to zažila,sice až v pubertě,ale máma byla denně namol.ja sice pila,ale o dítě jsem se pořád řádně starala,jak řekl můj přítel doktorovi v Bohnicích,přijel večer domů,uklizeno uvařeno o dítko postaráno a kdyby to ze mě necítil nepoznal by ze jsem pila.ano byly taky krizové dny kdy mi bylo špatně a bylo by jich víc a víc až by ze mě byl ten ochlasta co se o to dítě nepostará a to nedopustim,na to ho moc miluju
anna

Trochu to odlehčím , pokud se pije kvalitní vodka, s čímkoli, cola, džus... tak ta z člověka není cítit, to není návod, ale vlastní zkušenost.
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Renata

Já cucala citron
anna

Renatko já jsem zrovna ten blbec co si to sám neuvědomil a dnes jsem za ten týden tam ráda,,protože jsem si neuvědomila,nikdy by mě nenapadlo ze tam můžu skončit.nebýt toho tak by ta troska ze mě jednou byla a už by z toho nešlo jen tak vylézt ven.takže díky za to hrozný co jsem minulý týden prožila
anna

Renata

Stránka: 1...36373839404142...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter