Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
anna napsal:
Já cucala citron
Ze mně táhl citron s česnekem a cucala holsky extra strong a vyplachovala hubu jablečným octem-děsná kombinace, ale zbytečná, na chování to bylo poznat pokaždé i tak...
zdravím)))
Stopka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Také mám naprosto stejný názor, ale zase pro někoho je to nutné,
aby ho to nastartovalo, ukončit kariéru alkoholika, hodně jsem toho na toto téma na netu pročetl, a bohužel, hlavně ohledně řídičáku, někteří na to dost doplatili, dva roky bez, je tedy pro mne hodně dlouhá doba, a zvlášt pokud člověk bydlí na vesnici...
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Řidičák nemám a dlouho ani asi mít nebudu takže tohle neřeším.ano není to dobře,ale přesto pro mě jo,asi bych dopadla špatně protože jsem si furt myslela že má tom tak zlé nejsem,zvládnu to sama atd...kravina,byla jsem hodně naivní
anna

Tak dnes byl přesně ten den kdy bych si teď dřív nalila na uklidnění...od rána jsem lítala,dvě hodiny vyšetření kvůli antabusu který mi nakonec ani nedali,prý to nemá cenu,když 8.jdu na ten stacionář,že mi to budou dávat tam,potom do bohnic,jelikož mi dali domů cizí kartičku pojišťovny,tak jsem ji jela vyměnit.jenže tu paní,která má kartičku mojí někam převezli.přísahám,asi třikrát jsem obešla celý areál,dvě hodiny chodila od pavilonu k pavilonu,pokaždé mě poslali jinam,nikdo nevěděl kde je.po dvou hodinách jsem ji našla v pavilonu přímo za vrátnicí.odtamtud hned pro malou do školky,která si teprve zvyká,takže je protivná,takže jsem ji domů táhla na zádech,od té doby jen knoura,ja uz jsem na pokraji sil.vubec nemam chuť se napit,jen jsem to neumela resit jinak nez se napit a ted nevim co...relax,spanek,sprcha,film???
anna

Aničko,
Napiš nám kam pojedeš za ušetřené penize za chlast na dovolenou. Jinak neskutečný přîběh, lituji tě …
Adam

Aničko
Věřím,že jsi stašně unavená,vyčerpaná,vystresovaná......
Přesně tohle byl důvod i pro mě napít se.Teď to řeším,prací.Musím vždycky zaměstnat ruce.Sednu si k netu a dělám inzeráty.....a na to musím vidět
sama jsem chodila k psicholožce a brala prášky na nervy.Jenže i na ty jsem pila a nebo jsem si ho plánovaně nevzala a pila.
Teď se snažím žít bez prášků a nepít.Zatím mi to jde.
Uděla jsem za starým životem tlustou čáru.Přestěhovala si obchůdek jinam.Od těch špatných věcí co jsem prožívala.Všichni v rodině mi moc pomáhají.
Věřím ti,že ty to zvládneš.
Je strašně snadné házet všechny do jednoho pytle.Každý to máme jinak.Ty jsi zvolila nejlepší možnost,jak to změnit.Nejsi člověk kterému je rodina a blíczí jedno.Prostě to chceš a když to chceš,tak to dáš!!!!!!!
Věřím ti.
Míla

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Adame mě není proč litovat,všechno jsem si udělala sama))).ano mateřský pud je u mě pořád,byl i když jsem pila,jen jsem si myslela že nikomu neublizuju.tím že jsem pila abych nebyla pořád nervózní a ukrivdena jsem sobecky myslela na sebe,ne na ostatní.ano bylo uklizeno uvařeno vše hotové,ale já strhaná a přesto že jsem si myslela že pro ně dělám všechno,ublizovala jsem jim.a na dovolenou?nemáme moc z čeho šetřit,museli jsme malou dat do soukromé školky,která stojí o dost víc než mé pití,takže zase šetřit a až mi bude 80 pojedu na bora bora
anna

Milo jsi taky moc statecna a konas a jeste k tomu mas ten obchudek o ktery se musis starat,ja teď místo odpočinku po tom týdnu celý týden lítám,jsem ještě unavená,nervózní,ale myslím pozitivně,jako ženská na mateřský se po třech letech těším na víkend)))
anna

Stránka: 1...37383940414243...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter