Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak tohle bych zas nedopustila,pila jsem,ale na prvním místě byla rodina,aby měli všechno.nikdy jsem se nepotacela zlita ulici s ditetem,jak davaji ve zpravach,zlita jsem byla jen kdyz nasi o vikendu hlidali nekdy malou a my sli nekam parit.nikdy ne s ni.třeba jak jsem psala ty poslední tři dny každý den 0.5 litru vodky,jenže to už byl ten blbý signál,jiný by byl zlitý ale moje telo uz bylo tak zvykle,ze mi vubec nic nebylo a na testru jsem mela max 0.5 promile.
anna

Holky.
je hrůza,když koukám z okna a mám před sebou hernu.Jezdí tam maminky i s dětmi.Vždy když berou podporu.Je vůbec divné,že je tam pustí.Asi víte o kom píšu.Pak je vidím jak se potácejí a sotva tlačí kočárek.Takhle hluboko bych nikdy neklesla.
Moje psycholožka mi kdysi řekla,že pítí je částečně i v genech.
Já vyrůstala jen mezi opilci.Máma i táta chlastali jako o závod.Doma samé mejdany do 4do rána......Nechci to na ně svádět.To v žádném případě.Jako dítě jsem říkala,že nikdy pít nebudu.Měla jsem k tomu odpor.Už jen proto co jsem prožívala a viděla co to umí.Do dnes si pamatuju,když táta mámu zmlátil na večírku na MDŽ až skončila v nemocnici ve Vysočanech.Byla to hrůza.
Takhle to u nás doma nefunguje.Vím proč.Mám strašně hodného manžela a ten by mi neublížil.Moje sobeckost to ví a proto jsem ho trápila.
Mozek ví co má dělat.Teď musím konat a vydžet.jako všichni co tu píšou o svém trápení.
Tak dotoho Jdeme dál za štěstím
Míla

Ano Milo moje máma teda začala pít až v mojí pubertě,ale byla denně namol,mluvila z cesty,byla úplně mimo.takže v genech to mám taky,už od té puberty jsem věděla,že to ve mě je.ale o to větší jsem si měla dát pozor.stalo se,jdeme dál.držte se)))
anna

anna napsal:
Tak tohle bych zas nedopustila,pila jsem,ale na prvním místě byla rodina,aby měli všechno.nikdy jsem se nepotacela zlita ulici s ditetem,jak davaji ve zpravach,zlita jsem byla jen kdyz nasi o vikendu hlidali nekdy malou a my sli nekam parit.nikdy ne s ni.třeba jak jsem psala ty poslední tři dny každý den 0.5 litru vodky,jenže to už byl ten blbý signál,jiný by byl zlitý ale moje telo uz bylo tak zvykle,ze mi vubec nic nebylo a na testru jsem mela max 0.5 promile.

Tak mám, měl(abstinuji )jsem to naprosto stejně, nikdy jsem na veřejnosti nebyl totál, hospůdka pár pivek, ale potom sám doma,
vodka... ráno studená sprcha, alkotestr no max. 0,2, a hurá do práce, zaměstnavatel spokojen, nic pro mne nebyl problém, cucal jsem celý den po kapkách vodku, a hodně vody, takžežže neustále něco kolem 0,2 promile(a vše OK)bohužel odpoledne "totál chlast", veškerý život práce a alkohol, byl jsem tak vychován,po škole pracovat, pracovat....
být na podpoře . a atd, ne, ne, ne ,...že jsem se nenarodil tmavý ,,,bo tento stát je tak štědrý. konec, jdu něco dělat. aby mne přešla žízeň, ........
josef
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jo to je ono pořád upijis,normálně funguješ,ale když nepiješ už je ti zle,takhle jsem to přesně měla.
anna

Hrůza tolik psychických problémů a takto dokola to vše řešit.Nic podobného sem nezažil.Prostě bác léčebna a dva roky držím.
Drž se a nenapij.
axl

Ahoj holky
Tak jak to jde?Není nic lepšího,než se ráno probouzet s čistou hlavou.
Sss co je s tebou?Nic nepíšeš.Snad jsi v pohodě.
Dej vědět.
Míla

Ahoj,já,i když mi nedali antabus v pohodě.jen občas mívám takový divný stavy kdy mi není moc dobře,něco jako deprese.ale to je asi všechno z toho alkoholu,chce to čas než se to spraví.už se těším na stacionář,na pití chuť nemám,včera jsme byli nakupovat,nechodím obloukem,klidně projdu kolem těch flasek a je mi spis zle.občas mám v noci suchou recidivu,sny,ze jsem opila,nic prijemnyho.dřív jsem vyspavala do pul desate,vecer jsem nemohla usnout.z bohnic jsem zvyklá vstávat v 7,cvičím a večer spím jak miminko)))
anna

Aničko,jsme v samých začátcích.
Asi to k tomu patří.
Já mám tyky sny,že jsem se zase opila.Pak jsem ráda,když se vzbudím a zjistím,že to není pravda.Je to takovej náš strašák.
Teď zrovna sedím v obýváku a kouká tu na mě 12flašek alkoholu.
Vůbec by mě nenapadlo si jednu otevřít.Ale to nikdy.Prostě doma ne.Je to zvláštní.
Před 14dny jsem dočetla knížku.kterou tady někdo zmiňoval.Je to hrůza.Koupila jsem si ji na internetu.Jmenuje se maminko prosím te nepij.Je tam pár pasáží,kdy mi tekly slzy.Je to jedna z inspirací,proč nepít.
Tak přeju hoooooooodně uspěchů a pevné nervy
Míla

Stránka: 1...38394041424344...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter