Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Ano,jsme teprve na začátku,ale já dřív skončila už na začátku.teď už ne,hodlám dokončit co jsem začala
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím a hlásím,že jsem v pohodě ani kapka a kupodivu mi to nechybí.Jsem ráda,že se všichni držíte a navzájem podporujete.Je to super Jen tak dál.Zítra jdu na pohovor kvuli práci.Vlastně už dnes,tak mi držte palce.Dobrou noc.
Sss

Sss ahoj
Tak to je super.Moc ti držím palce ať ti to vyjde.
Zase by bylo o starost míň
Drže se
Míla

Jste šikovné že to zvládnete samy,já to zvládnu už snad taky,ale s pomocí.zatím tedy musím také sama,zvládám to v pohodě,ale bůhví jak dlouho bych vydržela...držte se holky)))
anna

Jinak já jako žena,které na mateřské za tři roky už hrabalo,se moc na ten stacionář těším,budu mezi lidmi,zahrnuje to i sport,arteterapii,tvořivé dílny,takže myslím že mě to bude i bavit)))
anna

Anicka prajem ti vela sil do zivota. ja abstinujem bez pomoci uz pol roka a zatial sa dari. Viem o com pises. Takze vela sil a pohody prajem:)
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Děkuji ti,síly bude třeba hodně,budu se snažit a teď už to nebudu brát na lehkou váhu,musím to zvládnout)))
anna

Já jsem pila silně asi tři roky.Pak jsem se snažila tři roky přestat.Někdy jsem vydržela týden,dva,někdy měsíc.Měla jsem už dost silné abstinenční příznaky.Ten poslední byl taktak.Další téměř tři roky jsem vydržela.Je to v hlavě.Ten hnus.Občas bylo dobře a jindy to neustále nutilo a přesvědčovalo,abych se napila.Napila jsem se nedávno.Zhruba litr vína,druhý den láhev vodky.Absťák se kupodivu moc nekonal.Jen maličko.Nepiju sedmý den a v té hlavě mi to pořád cpe chlast.Šla jsem radši marodit.Lékařka o tom ví.Prášky nechci.Je to o pevné vůli a už mně to vážně unavuje.Mám ráda život.Musíme vydržet!Čtu vás často.Držte a držte se!
Lajka

Lajko toho se taky bojím,život je dlouhý,můžu vydržet pár let,ale kdo ví,kdy se co stane a kdy se to vrátí...jinak holky hlásím,držím se pořád bez problémů,akorát jsem byla u doktora pro doporučení na stacionář,jen tak jsem zmínila,že mě bolí v krku,on se podíval,že mám prý angínu jak prase takže do toho zařizování,lítání,od úterý stacík,mi přibyly ještě antibiotika(((
anna

Ahoj všichni
Hlásím,že střízlivost mi stále vydržela.
Včera jsem byla první den v novém obchůdku.Je to psychicky náročné.Nemám kolem sebe žádné lákadla.Myslím tím ty pochybné kamarády.Je mi fajn.
Doma jsou všichni šťastný.Můj život zase nabírá smysl
Držte se :-)65841
Míla

Stránka: 1...39404142434445...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter