Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...40414243444546...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Mílo,
tu knihu jsem Vám doporučila já-taky mám dceru.To jen na okraj pro ty,kteří tvrdí, že tady jen šmíruju a nikomu jsem nic dobrého neporadila.
Držte se,hezké Velikonoce!
Helena
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Také všem hezké velikonoce,mám toho sice moc,zítra poslední foukání na ondrejove,priprava na velikonoce,do toho jeste o vikendu oslava,male budou tri roky,i dort chci udelat sama)))
anna

anna napsal:
Také všem hezké velikonoce,mám toho sice moc,zítra poslední foukání na ondrejove,priprava na velikonoce,do toho jeste o vikendu oslava,male budou tri roky,i dort chci udelat sama)))
Aničko,
tak jsem chvilku přemýšlel na tvým příspěvkem, vlastně nad větou -zítra poslední foukání na Ondrejove. A já )))přemýšlela...co je to za tradici kolem Velikonoc)))Jsem pořád přemýšlela foukání?...to asi jako u nás klapání, tak oni u nich mají ve vsi navíc foukání a bydlí na Ondřejově.
Až mi to docvaklo, že jsem *. a co ve skutečnosti jde.
Takže taky Tobě taky přeju hezké svátky jara a i všem zde.
Já velikonoční svátkyneslavím, akorát chystáme výlet, ale počasí nám nepřeje.
Stopka

To je v pohodě já zas když jsem tam přišla,každý máme svůj náústek,hrabala jsem v tašce,nemohla jsem si vzpomenout jak se to jmenuje a říkám:sakra kde mám ten náhubek
anna

Aničko,
))))já jsem si to představovala, že je to něco na spůsob poslední foukání, vyfouknutí vajec na malování kraslic, jako poslední šance mít kraslice na Velikonoce)))
až pak mi to po chvilce docvaklo, když jsem si vzpomněla kam chodíš.
Taky mně čeká mimo jiné oslava narozenin prcka o víkendu. Můžu říct, že sedět s moji tchýni a i z tchánem za střízliva je pro mně výkon.
Jednak budou chlastat o106 a rýpat do mně....navíc si dovedou další vnoučata k nám sebou, takže děs-běs. Budu se modlit at´ co nejdříve dopijou a odejdou...
Pak už se bdu jenom těšit na výlet s rodinou, jenom to počasí
Drž se , mááávááám.
Stopka

Stopka napsal:
Aničko,
))))já jsem si to představovala, že je to něco na spůsob poslední foukání, vyfouknutí vajec na malování kraslic, jako poslední šance mít kraslice na Velikonoce)))
až pak mi to po chvilce docvaklo, když jsem si vzpomněla kam chodíš.
Taky mně čeká mimo jiné oslava narozenin prcka o víkendu. Můžu říct, že sedět s moji tchýni a i s tchánem za střízliva je pro mně výkon.
Jednak budou chlastat o106 a rýpat do mně....navíc si dovedou další vnoučata k nám sebou, takže děs-běs. Budu se modlit at´ co nejdříve dopijou a odejdou...
Pak už se bdu jenom těšit na výlet s rodinou, jenom to počasí
Drž se , mááávááám.
Stopka

No vidíš to mě nenapadlo vejce jsem foukala teď,to už mám za sebou,tak u nás na oslavě se asi pít nebude,vydržela bych to,ale je to nepříjemný pocit.když jsem jednou přestávala sama a bylo mistrovství v hokeji,chodila jsem s přítelem za kamarádama do hospody,bylo děsný se u pátý limonády koukat,jak si tam pijou pivecko a házejí panáky.takže pevný nervy ti přeju a hezké velikonoce)))
anna

Preji vsem, kteri bojuji dlouho s alkoholem, nebo jsou teprve na zacatku, krasne Velikonoce. Vydrzme, stoji to za to... Nikola, 10 mesicu cista
nikola1

I tobě Niky,ja jsem teprve na začátku,ale věřím že to zvládnu.včera jsem měla hrozný den a ani mě nenapadlo že bych se napila.dnes je to 19 dní,což už dávno přesáhlo můj rekord,když jsem se snažila sama a zatím mi to vůbec nedělá problém )))
anna

Holky
Jsou lidi,kteří do nás rádi cíleně rýpají.Naučila jsem se je neposlouchat.Myslím si něco o pr......a je to.
A když ještě (jako by naschvál)pijí,tak je to od nich přinejmenším sobecké.
Máme svůj cíl a zatím si jdeme.A daří se nám to
Pěkné velikonoce všem
Míla

Stránka: 1...40414243444546...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter