Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 1 měsíc  
Anoine napsal:
Ja,souhlasím...
Jinak já samozřejmě do hlav lidí nevidím a... ;)Proč (zbytečně) nastavovat terč...?

"Prečo?..."
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nenapsala jsem, že "Každý" tady řeší hlouposti!
Liba

Ahoj,vzhledem k minulým dnům se budu držet zpátky,takže jen ve stručnosti,za celé 4 dny velikonoc jsem se nezastavila,vajíčka,mazanec,úklid,vaření,nákupy,malé jsem upekla dort k narozeninám,ta si to moc užila.od úterý už chodím na ten stacionář,je to tam super,moc mě to tam baví.v neděli to bude měsíc co nepiju a přijde mi,jak kdybych ani nikdy nepila.i v těžkých chvílích mě ani nenapadne myšlenka na alkohol,cítím se skvěle,mám super náladu.měly jste pravdu,potřebovala jsem mezi lidi a taky mi došlo,že jsem byla vyřízena z toho,že jsem se snažila od rána do večera dělat maximum pro ostatní a na sebe už mi nezbyla ani chvilka času.teď se na stacionáři věnuju sama sobě,takže mám pak energii doma makat pro ostatní
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Ráno odevzdáme deníky,jdeme na rozcvičku,po ní hrajem pinčes,potom je komunita s terapeuty,kde každý řekne jak se včera měl,co dělal,jak se zrovna cítí,potom je skupina,kde můžejkaždý říct co ho trápí a probírá se to,potom máme volno na oběd,potom je relaxace a pak následuje odpolední program,buď sport,tvořivé dílny,arteterapie,jeden den v týdnu je kultura,to se jde třeba na výstavu nebo cokoliv co se dohodne.vlastně všechno z toho mě baví,už se zase těším na zítra.je tam krásné prostředí,ve skupině je nás jen 9,všichni jsou moc fajn,terapeuti taky super,chovají se k tobě jako k sobě rovnému,nejsi žádný jejich pacient,jsi pro ně klient a můžeš jim říct všechno.takže asi tak:)
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata

Ne právě že dnes jsem byla ve středisku kde dávají antabus a tam mi řekli,že pojišťovna neproplatí je a zároveň stacionář,takže by mi ho dávali až skončím tam.a jelikož už to budou tři měsíce co nebudu pít,že si myslí,že je zbytečný,ať si to rozmyslím.na tom stacionáři nedávají antabus,berou to tady opravdu jen jako psychologickou léčbu.ano je to tam fajn,ani se vlastně do ničeho nenutím,sama se na to těším,je to pro mě jako prima dovolená)
anna

Je to na šest týdnů,čili třicet dní.já nevím,ale vlastně to je ambulantní léčba,i když se tam chodí každý den po-pá.
anna

Renata

Stránka: 1...42434445464748...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter