Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...43444546474849...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Já nevím,chtěla jsem ho už první dny,bála jsem se,nevěděla jsem jak to vše zvládnu ale je fakt že teď to bude měsíc a nedělá mi to žádný problém i bez něj.asi jsem chtěla mít stoprocentní jistotu,ale budu o tom ještě přemýšlet,řekli mi,že si myslej,že to zvládnu i bez něj,tak uvidím.ano ty pojišťovny trochu nechápu...
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

To je jasný,byla sranda,byla jsem uvolněná,ale takových dnů ubývalo a převládaly ty špatné.ano,teď nebo nikdy,takhle to cítím.ano na začátku jsi to cítila dobře,asi jsem to brala na lehkou váhu,zkoušela jsem s tím přestat,ale někde v duchu teď vím,že jsem si myslela,že když se zas napiju tak co,zkusím to znova.hodně mě nakopl ten týden v bohnicích.nikdy mě nenapadlo,že jsem na tom tak zle,že bych tam mohla skončit,teď už to vím a už svůj problém nezlehčuju.kdybych se teď napila.zklamala bych všechny a sama sebe.teď v sebe věřím a chci si dokázat,že jsem taky silná a dokážu to)
anna

Jo a v tom antabusu já bych jistotu měla,protože jsem dost velkej srab,abych se na něj napila.uvidím,zatím už nemám potřebu teď hned do sebe cpát antabus tak o tom budu přemýšlet,mám na to měsíc a půl)
anna

Anno, ještě nejsi tak silná, jen máš zatím velkou chuť přestat pít, což je výborné, a sílu teprve nabíráš.Antabus ti může podávat i někdo z rodiny, nebo obvodní lékař.
Liba

No nevím
Já bych s tím antabusem počkala.Anička nabrala sílu a odhodlání se změnit a to je důležité.Má kolem sebe lidi,kteří jí podporujou a věří.To jí dodává sílu a nechce je zklamat a ani sama sebe.A hlavně nechodí tam jen proto že musí,ale proto,že chce.Důležetité je ,že tu podporu vnímá a cítí.
Já to zkouším sama a zatím mi stačí rodina,která mě podporuje.
Připadám si jako kdybych nikdy nepila
Je to jiný život a moc mě baví......
Flašky okolo a pití ostatních se mnou vůbec nic nedělá.
Mám kamárádku,která má manžela alkoholika.Chlasá a jezdí autem.
Před barákem z něj vypadne doslova ven.
Léčit se nechce a ona je nešťastná.Snažím se být chytrá.......ale jak pomoct?
je mi jí líto.
To mi připomíná jak se asi cítily moji blízcí.....
Míla

Ano Libo to máš pravdu,i když teď na alkohol ani nemyslím a je mi skvěle,ale taky vím,že každý den to nebude zas tak růžové.už jsem pár dní na h... měla,zvládla jsem to v pohodě,ale nechci nic podcenit.jak říkám,zatím budu přemýšlet,teď jsem krytá stacionářem a můžu se na ně kdykoliv obrátit,ale pak už budu jen sama za sebe.
anna

Tam mě učí,abych řekla vše co si myslím.tak teď je přesně ta situace kdy bych potřebovala něco říct.vidíte holky,máte jiný názor,a to je dobře,máte obě v něčem pravdu.obě se snažíte pomoct a poradit.každý je jiný a myslím,že každý si z vašich zkušeností a rad vybere tu,která je pro něj nejvhodnější.někomu nejvíc pomůžou AA,někdo se rozhodne pro léčbu,někdo je silný a zvládne to sám.každý jsme jiný a myslím že je fajn,když tu jsou odlišné názory,člověk si z toho potom může krásně vybrat,co jemu nejvíc vyhovuje
anna

Tak koukam,ze si ona neda pokoj a rozepsala se jak kdyby psala roman. Chytra je az nechutne mohla by jit hned delat psycholozku. Ta vubec nema co psat. Jdu zvracet...
sara

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Stránka: 1...43444546474849...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter