Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...44454647484950...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Pane administrátore,tohle není diskuze o vaření. Řeší se zde závažné věci, alkohol ničí mozky a životy i těch jiných, lidí okolo alkoholiků.Chtělo by to radikální řez, jinak tady je jediné řešení nevhodných příspěvků psychicky zmrzačených lidí IGNORACE IGNORACE IGNORACE

Psaní jen na registraci by to asi nevyřešilo a spoustu potřebných lidí by to zřejmě odradilo.

Mám hotovo a odjíždím na hory. Jen tam vlezete a cítíte chlast.

Přeju střízlivý vekend všem.
sara2

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Anicko, velmi dobre sa mi od teba cita a cloveka to hned naplni pozitivnou naladou. Aj tebe Mila gratulujem, je super, ze konecne si to vzala aj ty za spravny koniec, len nech nas tu tych co to zvladaju pribuda, to da nadej aj mnohym dalsim, takym co to tu len citaju.

Inak co sa tyka toho antabusu, tak ja tiez nie som jeho velkou zastankynou. Na Slovensku je dokonca zakazany.

Ono aj tak cely zivot ho clovek brat nemoze a tie chute budu prichadzat stale, aj ked mozno menej casto, ale aspon u mna, ked pridu, tak intenzivne su hadam viac nez bolo tak po 3-4 mesiacoch.
Takze ja osobne si myslim, ze clovek by sa ich mal naucit zvladat a vediet ako na ne. Inak je potom aj tak v nebezpeci, ze vysadi antabus, pride chut, nebude brat uz anatabus a zas do toho padne.
Kira

Co sa tyka administratora, suhlasim so Sarou 2.
Cez leto tu pisala Jorge, a ona bola tvrda - nie ako tato-tato je psychicky nemocna a vulgarna. Ale Jorge bol zablokovany uplne pristup. Preco to u nej islo a u tejto nie?
Kira

Kiro,
protože dříve a tedy i v případě Jorgy byl jiný administrátor-samotnou mě změna překvapila.
Hezký weekend!
Helena
Helena

Taky mi to přijde toto už nejsou názory ale normální sprosté urážky a upřímně už se mi sem ani moc nechce psát
anna

Anna, to nedělej.lidstvo nemůže být ochuzeno o tam moudra. Koho by pak Helena smirovala?
jane

Anicka nenechaj sa znechutit nejakym psychopatickym individuom. Vela ludi si ta tu oblubilo a urcite vela dalsim davas svojim pribehom nadej, ze aj oni dokazu svoj alkoholizmus zastavit.
Hlavne je na tie psychopaticke urazky neregaovat. Viem, ze je to tazke. Ale aj z realneho zivota mam odskusane, ze to jedine na takych ludi funguje a to ich aj najviac vytoci-az do nepricestnosti.ked su ignorovani a nemozu sa hadat. Mne tiez nadala do po...banej Slovenky..a jednym uchom dnu a druhym von..alebo jednym okom dnu a druhym von?
Kira

Kiro děkuji za ta slova, zahřála
anna

Dříve administrátor zablokoval přístup za daleko mírnější příspěvky,za sebe můžu říct,že takovouhle sprostotu nepamatuji.nepatří to sem, a diskuzi to hodně znevažuje. škoda.
Aneta

Nic si z toho nedělejte
Tenhle člověk je asi sám nemocný a asi hodně!Když má potřebu ulevit si na lidech jako jsme my.
Žádné urážky a ponižování nás přece nerozhodí
Jsme přece silný holky.A Aničko vůbec to neber osobně,protože ty jsi teď momentálně na nejlepší cestě
Nenech se odradit.
Přeji krásný víkned
Míla

Stránka: 1...44454647484950...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter