Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To ti bohužel neřeknu,nezažila jsem to.zatím je mi čím dál líp.jinak i tobě děkuju za milá slova.já měla dnes krásný den a jelikož mi přijela sestra,poprvé jsem se ocitla ve společnosti,kde měl každý otevřené pivo.vůbec to se mnou ani nehlo a to jsem se té situace tak bála....krásný víkend všem,užívejte sluníčka
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Sleduji to tady uz nejakou dobu. Podle me jste na tom holky nebyli s chlastem tak spatne. Protoze prvni tydny jsou muka mozek chce chlast a porad bazi. O prvnich dnech ani nemluvim abstak horor nad horor. Abstinuji 11 mesicu a porad mam chute. Tak koukam Vy jste deti stesteny, ze to tak zvladate v klidu. Kazdy to mame hold jinak
honzik

Renata

zvládnu to? Před 10 rok  
Renato ty nohy mohou být klidně odezvou a volání po alkoholu. Také to mohou být?
Křečové žíly nebo ucpavání cev?

Jinak ja byl šilený alkoholik ale až poslední roky. Taky jsem skončil sám. Hrozný absťáky ale dal jsem to. Chuť je pořád.
Mustak

Dobré ráno
Dnes jsem se v zbudila zase z hrůzou.
Proč mám pořád ošklivý sny?V noci se potím jako blázen.
A zdaj se mi strašný věci.pak jsem ráda,že je to sen.
Dnes třeba jako už po několikáté se mi zdálo,že jsem pila do němoty.Když se vzbudí,tak se mi uleví.
Asi to mám pořád hlavě.Proč taky nemám nějaký pěkný sny?
Míla

Protože jsi alkoholička, mozek si žádá pít alkohol.Časem sny vymizí, ne úplně, a také se naučíš s nimi žít.Patří k naší nemoci.Několikrát jsem tu o nich tady psala.Je to ale hnus, co?
Liba

Milo ty sny jsem měla také prvních asi 14 dní,teď už ne,je to suchá recidiva.asi zase nějaký přijde,jsou hnusný,taky mi z nich ráno nebylo fajn,ale beru to i pozitivně,ty sny mě aspoň připomenou ty stavy a ještě víc mě odrazují od toho,bazar měla chuť).
Honziku já teda denně nepila roky,ale asi záleží na psychice.půl roku mi stačilo k tomu,abych byla psychicky v pr.... A do bohnic jsem přijela s takovým absťákem,že se se mnou klepala i ta židle,když už jsem chtěla po třech dnech domů,doktor řekl že to nepřipadá v úvahu a musela jsem tam být týden,kdy do mě rvali milion prášků,abych neměla delirium nebo epilepťák,než mě dali jakž takž fyzicky dohromady.
anna

zvládnu to? Před 10 rok  
Dobré ráno a Všem příjemný den.
Chtěla bych se zeptat?

Od nového roku nepiji,krom jednoho večera,abych Vám přiblížila me pití.Piji tak zruba desatým rokem. Vždy tak do normálu,nic přehnaného. Poslední dobou jsem začala mít výpadky paměti.Nemohla jsem si vzpomenout na zakladní slovíčka.Prostě na základní věci.Jména mi vypadávali z hlavy i čisla a co hrozného.Pletla se mi data narození v rodině. Byla jsem už z toho vyřízena. Dospěla jsem k názoru,je to alkoholem. Stalo se Vám něco podobného?
Děkuji.
Erika

Stránka: 1...45464748495051...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter