Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...48495051525354...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Jane, pro tebe je skoda slov
kamila

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kiro ono je to těžké,číst od nějakýho hovada,který nezná mě,ani mou rodinu,jak na mě přítel sere a já jak seru na své dítě,proto se už zdržím komentáře a nebudu sem lézt vůbec,ztratilo to tady smysl.byli tu lidi chápaví,cítila jsem se tu v bezpečí,ale vědět,že sem může psát kdejaký psychopat a nikdo s tím nic nedělá,nemám už důvod mu nahrávat.
anna

Kira píše:
Mila, Anna... Neodpisujte jej, ...ale rovno preskakujte.

...Jane je inkarnát samoľúbeho narcisa Jiří-ho.

(štylistika, syntax, gramatika, vulgárnosť, prostoduché škodoradostné ataky, atp. ...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Nevím, kdo je Jiří. Dej mi nějaký odkaz, ať mohu posoudit, zda jsem jeho klon.

Proč nepíšeš česky, když umíš dobře gramatiku? Klidně mě upozorni na nějaké chyby, které dělám. To víš, když jsi nucen vést korespondenci s debily, může celkem logicky dojít ke zhoršení gramatiky. Tomu rozumím a vítám případná upozornění.
Opravdu moc děkuji:-)
Jane

Anna ja viem, ze je to tazke. Aj ja som mala chut jej odpisat, ked mi tu vulgarne nadavala. Ale je to vsetko o sebeovladani a mat silne sebeovladanie je pre abstinujuci zivot nas alkoholikov nevyhnutne. Takze ja toto psychopaticke individum beriem ako take precvicenie si vlastneho ovladania a co ma nezabije, to ma vzdy posilni. Je mi luto, ze si sa nou tak dala rozhodit a ze uz nechces pisat, tym vlastne nad tebou vyhrala.
Kira

musím říct, že docela zírám, kam se tato diskuze dostala....ano, je možné ignorovat vulgarity a napadání. Ale proč ??? Proč není schopen admin zasáhnout , proč si nechá tuhle diskuzi takhle ničit ??? Za mě je to poslední , co píšu. Zažila jsem tu před lety spory, ale tohle je vulgarita, sprostot, to nikomu nic nepřinese.
Aneta

Kiro,
proč lžeš? Zdála jsi se mi jako jedna z mála inteligentních dam, které skutečně dosáhly vítězství;-).
Já jsem ti nikdy nenadávala.
Jadrně jsem vyjádřila pár názorů na matky, které raději pijí než by se staraly o děti a na tom trvám. Jinak to neumím říct,je to lůza.
Běž se někdy podívat na opuštěné děti alkoholiček a uvidíš, koho se tady zastáváš. Podívej se jim do očí a uvidíš tu hloubku smutku a lůza si tady hraje na chudáky!
Jane

čím víc debilkovi píšete, tím se to zhoršuje
To nevidíte, jak byl klid co naň nikdo nereagoval?!
Ať se třeba zasere a smíchy si chcípne, je to trapná nula
monotrop

Jane, napisala si mi, ze som po...bana Slovenka a nech tahnem. Ja uz tiez sama neviem, kto je kto a tiez ma strasne mrzi kam dospela tato diskusia. J
e to podla mna hlavne chyba administratora, ze to nedokazal vyriesit vcas a ze to prislo az do tohto stadia a majitel webu by mal uvazovat o jeho vymene.
Ved Karel administrator, sem vobec nechodi a neprispieva, tak ako moze vediet co sa tu deje. Okrem toho, ze to prirovnal k forumu o vareni a hadke o soli, to bolo dost znacne podcenenie celej situacie.
Kira

Prozatím tu končím
Je to zbytečné.holky mají pravdu.Neregavt je nejlepší
Svůj cíl máme.Tak holky držte se.
jedno si neodpustím.Jestli si Jane myslí,že mě vytočila až jsem se z toho šla opít.Tak se plete. Raději bych umřela žízní!!!!!!
Míla

Stránka: 1...48495051525354...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter