Re: zvládnu to? Před 10 rok
|
|
Tady by si meli lidi radit, pomahat si a podporovat. Verim, ze by to mnoha lidem pomohlo. I me to dost pomahalo, ale ted jsem znechucena z nekterych prispevku. Je to velka skoda, take asi prestanu psat((((
|
|
kamila
|
|
|
|
|
Hlídala jsem diskuzi já, Karlovi zavčas napsala, jenže, víte nejlépe sami, jak jsem byla ta zlá, špatná.....stáhla jsem se.Myslela jsem si, že zrovna takové diskutování se vám líbí, neřešila jsem to.Jane se nezastávám, ale sami jste psali vulgarity, reagovali sprostě, a začal kolotoč.Je to veřejná diskuze, každý má svůj názor, není možné lustrovat, co je dobré, zlé, kdo sem patří a nepatří,což jste dělali vy mně.Karel mně požádal o hlídání diskuze, nemá čas tu být nonstop, takže záleží jen na nás, jaká diskuze bude.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Liba, mylis sa. To, ze niekto nesuhlasil s tvojimi nazormi a snazil sa obhajit tie svoje, to nie je urazanie a vulgarita. Aj ked tu vela ludi pisalo proti tebe, ja som tam nikdy ziadnu vulgaritu a urazky nenasla. Ludia pisali v ramci slusnosti, len sa trochu vasnivejsie diskutovalo.
Takze tato vulgarita sem prisla az s Jane.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Líbo, to co jste ted napsala, je docela hloupé a opět si přihříváte svoji polívčičku. Moc dobře si pamatuju, jak admin dříve zasahoval a diskuzi usměrnoval, aby nevznikaly osobní spory a napadání. Pokud to máte ted tedy v rukou Vy, a sorry, jste docela zaujatá a sebestředná, tak to k dobrému nepovede. Přečtěte si, co jste napsala....to je hloupé až na půdu. Napíšu administrátorovi, pokud vás pověřil hlídáním diskuze a dal vám právo to zde řídit.
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Liba, ja si tiez myslim, ze diskusiu by si nemala kontrolovat prave ty. Kedze ty nedokazes velmi posudit situacie objektivne. Beries to tak, ze kto nema tvoje nazory, tak je vulgarny a naopak niekto, kto je uplne vulgarny, ale nepise proti tebe, tak ten je v poriadku. Diskusiu by mal kontrolovat niekto menej zaujaty.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Liba napsal:
Hlídala jsem diskuzi já, Karlovi zavčas napsala, jenže, víte nejlépe sami, jak jsem byla ta zlá, špatná.....stáhla jsem se.Myslela jsem si, že zrovna takové diskutování se vám líbí, neřešila jsem to.Jane se nezastávám, ale sami jste psali vulgarity, reagovali sprostě, a začal kolotoč.Je to veřejná diskuze, každý má svůj názor, není možné lustrovat, co je dobré, zlé, kdo sem patří a nepatří,což jste dělali vy mně.Karel mně požádal o hlídání diskuze, nemá čas tu být nonstop, takže záleží jen na nás, jaká diskuze bude.
...myslela jsem si,že zrovna takové diskutování se vám líbí...
To se mi snad jen zdá
...není možné lustrovat,co je dobré,zlé,kdo sem patří a nepatří...
Líbo,ale tohle jsi dělala ty.Já jsem poslední dobou už raději jen četla,než psala a vzdalo to takto více lidí.Vzpomínáš si proč?Ne,ty to bereš jako...víte sami nejlépe,jak jsem byla zlá,špatná...
...sami jste psali vulgarity,reagovali sprostě a začal kolotoč...
Žádné vulgarity jsem tu nepostřehla a to s tím kolotočem máš pravdu,to je fakt.Zajímavé je,že Jane najednou nastoupila po tvém "stažení se" a tebe se velice zastávala...
|
|
Anoine
|
|
|
|
|
Líbo, při své hlouposti, jste se tím, co jste napsala, naprosto odhalila.... v podtextu vašeho "vyznání" si i průměrně inteligentní člověk přečte, že Vám tento "stav" vlastně vyhovuje. Těm ostatním v podstatě vzkazujete že pokud se Vám nebudou patřičně klanět, necháte je od určitých "nicků" klidně urážet. Jako moderátor diskuze jste fakt "jedinečná"....skoro bych napsala hloupá. Pokud si myslíte,že se se tu vyskytují jen lidé bez mozku a bez zdravého úsudku, mýlíte se. Jiný názor neznamená urážku, a nebude na škodu,se nad tím zamyslet,pokud chcete dál "hlídat diskuzi"
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
A hlavne je zaujimave Liba, ze tu Jane nepriamo tak obhajujes. Ved z tolkej vulgarity sa cloveku az spatne spravi.Hovoris, ze pise tak ako niektori ostatni. Menuj mi aspon jedneho, kto sa tu takto vulgarne vyjadroval.
Ale teba ako keby tesilo, ze nadava vstekym ostatnym, hlavne tebe nie a a ako keby si sa z toho tesila. Pokial by si bola aspon trochu spravodliva a objektivna, uz davno by si ju dala zablokovat. Jorge, co sa navazala hlavne do teba, takto vulgarna rozhodne nebola a a to si sa postarala velmi rychlo, aby bola zablokovana.
Nevedela som, ze konktrolu diskusie mas na starosti ty, ale teraz, ked to uz viem, sa uz ani necudujem, kam to az dospelo.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Já prostě nechápu,jak můžete brát napadání od jane jako názor????to že píše ať se jde někdo uchlastat a konečně chcípne,to je názor?omlouvám se ale tohle mě teď dostalo.končím tady s tou fraškou,děkuju všem kteří mě podpořili a poradili,myslím si bohužel,že bez tohohle fora mi bude opravdu líp.držte se.
|
|
anna
|
|
|
|
|
Anno,držím Vám palce, a taky si myslím, že se tu nemusíte nechat urážet....přijde mi to opravdu už přes čáru, cose tady děje
|
|
Aneta
|
|
|
|