Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...50515253545556...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Anicka, drz sa. Budem na teba mysliet. Skus sa ozvat neskor, ked sa to tu vyriesi. Teraz, ked uz vieme co je vo veci, myslim, ze s tym pojde pohnut. Navrhujem aby sme vsetci napisali majitelovi webu, ze sme nespokojni s tym, ako je to tu vedene, a ze Liba to tu nestrazi objektivne, ale len z pohladu svoho ega...
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nikdy jsem tu nenapsala žádnou vulgaritu, ale to, co dnes tady předvedla Líba, mě nadzvihlo, a jsem ráda, že se umím ovládat.
Aneta

Děkuju,držím se úplně v pohodě,na stacionáři mi aspoň nikdo nenadává,můžu tam říct cokoliv.ale tohle forum mělo smysl,lidi mi tady pomohli a poradili,je škoda že skončilo takhle,a jako takové tedy pro mě už nemá žádný význam.
anna

Co to je od Líby za hru....teatrální odchody,urážení se, a nakonec přiznání,že ji administrátor pověřil tím, aby to tady hlídala ????? To si snad z nás dělá srandu ??? A jak to dopadlo ???...no,dost k pláči.
Aneta

Ano, Kiro, jsem pro, abychom napsali adminovi, at si to tady pročte, snad si čas najde, a pokud shledá chování Líby a Jane jako přijatelé, at to zde napíše. Souhlasíte ????Napíšeme každý za sebe
Aneta

Vážené dámy,
můžete mě opět osočit, že tady šmíruju.
Jenom bych Vám všem chtěla napsat, že Liba se opravdu o toto fórum vždycky starala ve spolupráci s p.Dr.Mlčochem a následně dalším administrátorem-dnes díky jim už byl, nebo co nejdříve bude zablokován přístup dvěma nejvulgárnějším přispěvatelům.Je smutné, že si to neuvědomujete a místo poděkování jí ještě kritizujete.Ona nikdy vulgární nebyla a pokud nepomohla, tak nikomu neublížila.To jen na vysvětlenou.
Helena
Helena

Kiro,
když máš registraci, tak můžeš oznažit nevhodné příspěvky. Minule jsem tak učinila , činím i ted=´ tak. Tak uvidíme.
Jenomže pořád platí zlaté pravidlo, nereagovat na takové podněty, protože re
akcí nahráváte právě provokatérovi.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Heleno, nic ve zlém, proč to zablokování těch dvou vulgárních přispívatelů trvalo tak dlouho, když tu Líba bedlivě střeží tento web ??? Vám se to urážení některých lidí líbilo ?
Aneta

Aneto,
určitě se mi urážení nelíbilo,sama víte, že já bych se k tomu nikdy nesnížila, není to můj styl.Proč to trvalo tak dlouho nevím, zřejmě to bude tím, že někdo(neříkám že Vy) Libu dost otrávil a ona sem přestala chodit-dost dlouho se odmlčela.Ale opravdu to teď byla ona,kdo zasáhl.To jsem jenom chtěla, aby všichni věděli.
Helena
Helena

Stopka, ano najlepsia je ignoracia, ale nie kazdy to dokaze a a chapem, ludi ze sa nechcu dat urazat a spinavo si enchat nadavat.

Nehnevate sa Helena, ale to co Liba dnes napisala, nesvedcilo nic o tom, ze s tou vulgaritou nesuhlasi. Napisala, ze jej pripadalo, ze sa nam taka diskusia paci a ze si taku zasluzime. Takze to bola od nej riadna rana pod pas. Ked niekto aj nesuhlasil s jej nazormi, tak nikto jej vulgarne nenadaval. Ale Jane to tolerovala, pretoze nenadavala jej a vobec jej nevadilo, ze tu je tolkym ludom vulgarne nadavane. Takto si objektivne moderovanie diskusie ja rozhodne nepredstavujem.
Kira

Stránka: 1...50515253545556...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter