Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Mně to spíše přijde,jak kdyby Jane byla jako "trest" pro všechny,co si "neváží" Líby a dovolí si jí oponovat...
Omlouvám se,ale na mne to ten dojem dělá.
S vámi Heleno souhlasím jen částečně.Hodně lidí zde skončilo právě kvůli tomu,že s Líbou nesouhlasili,měli jiný názor.Pomohlo jim to?
Anoine

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Heleno, já si Vás z dřívějška pamatuju, vím,že jste se chovala vždy solidně a bezva..ale omlouvám se, tomuto Vašemu vysvětlení moc nevěřím. Hlavně po té,co dnes přiznala Líba, že diskuzi jako pověřená osoba hlídala . Pokud to fakt tak bylo,nebyla nestranná a hodilo se jí to takzvaně "do krámu". Upřímnost za upřímnost.
Aneta

Kiro,nic o slovech jsem nepsala. Takže máte Smolíka.navzájem se urazite a schovavate za mě. Tak doufám, že vás zablokuje,když po tom tak toužíte :-Do
jane

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Aneto,
já jsem nechtěla se nikoho zastávat, ani nikoho odsuzovat-nevím, kdo je Jane a ani mě to nezajímá.I mě tady někdo dost urážel,proto jsem sem taky přestala psát a ani nejsem fanynka Liby,jak jsem se už taky dočetla-osobně jsem jí viděla pouze v nějakém televizním pořadu.Její příběh znám tady z toho fóra, který s jejím svolením uveřejnil p.Dr.Mlčoch už kdysi dávno.Nesouhlasím slepě se vším, co propaguje(např.AA), ale jako člověka,který se opravdu nezištně snaží pomáhat,bez ohledu na svůj volný čas ,si jí velmi vážím-mluvila jsem s několika lidmi,kteří jí znají lépe, než já.Proto se občas ozvu -jsme věkově přibližně stejně a už jsme toho dost prožily-tím nechci říci, že máme patent na rozum.
Takže asi tak-myslete si o mě co chcete, já už jiná nebudu
Helena
Helena

Nó, a taky si rýpnu. Když píše jane, nepíše Liba.

Takže dedukce mého alkoholem ničeného mozku je, že víc prochlastaný mozek Liba je jane.
anonymus

Zdravim vsechny po dlouhy dobe.Naposledy jsem psal cca pred rokem pred nstupem do moji treti lecby.Abstinoval jsem cca 8 mesiu, nasel si pritelkyni,nove bydleni,praci,dochazel na skupiny a vyhybal se(nerikam ze vzdy)koncertum na kterych jsem vyrustal.ano jsem muzikant,jiz byvaly, nebot to s chlastem neslo.pritelkyne ze zacatku fajn jak ji to vyhovuje ze nepiju a tak,po nejaky dobe sem si vsiml jejiho podivnyho chovani.priznala mi,ze ji to asi teda vadi.kdyz jde na koncik sama,nebo se tam moc nebavim.dopadlo to tak ze se vratila ke svemu byvalemu a to pro me byla mrda jako svin zase.neumim to resit jinak,tu bolest.tak placatka vodky a byl sem za par dni na dvou flaskach denne,takhle asi 10 dni.musel jsem to resit,mam nastesti jeste nakej pud sebezachovy,jinak bych tu davno nebyl.Ale jsem mladej,31.Zajel sem do lecebny,nevzali me,byl jsem pripitej.prosil sem o detox.plnej.muj kamarad,spisovatel,oblibenec lecebny mi teda zaridil misto na prijmu,cca po tydnu kdy sem to vyklepal na benzakach u rodicu.Prijeli jsme a nevzali me kvuli preplnenosti a nejblizsi termin az na konci kvetna,hmmm parada.ted jsem cistej, na antabusu,u rodicu,na pracaku...rozhodl jsem se ze to zkusim jeste ambulantne, ve ctvrtek jdu na skup. terapii a antabus neprepiju,na to se mam moc rad.Ted me zve kamos na squat do Milana,kde se nepije.jedu stopem.Tak vyrazim aspon na 14 dni vycistit si hlavu.Drzte mi pesti.ja je drzim vsem zavislakum taky,zivot za to stoji!btw.kdo zna.Muz ktery si posral vlasy
maaca

Čauky,
já znám jen Muž, který si posral život. Smutný příběh a přitom působíš jako fajn chlap.
Tak pozdravuj v Miláně a místo chlastu si kup nějaký pěkný hadry;-)
Jane

Jako muz, ktery si posral zivot si momentalne pripadam taky, ale to jsou klasicky priznaky odvykacky,depky a tak.to uz mam zmakly,vim ze zase bude lip,kdyz clovek chce koukam oblibena Jane taky zdravim a nejsem u AA takze klido napisu ze zdravim z Liberce
maaca

Vidíš, nakonec nezablokovali přístup jen mě a tobě.
Ostatní asi Líbu srali už tak, že je všechny odstřihla.
S tím AA opatrně, ať neletíme taky:-)
Jane

Stránka: 1...51525354555657...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter