Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...53545556575859...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Maaco, můj kamarád říká, že díky střízlivosti musí dělat v kapele šoféra, ale že mu to nevadí.A víš, že máš přezdívku po rostlině, která údajně pomáhá na absťáky?Maca.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ty lidi jsme vyřadili už kdysi, to jste tu ještě nebyli, žádný tyátr, včera mně Karel napsal, požádal o pomoc.Jen jsem to oznámila, už zase je zle.Tak kdopak se přihlásí místo mně?Pozor, je to práce.
Liba

Libo. Prostě si taková jaká si. Taky jsem nějakej. Aproto se to tady tak zdrclo, objevila se jane, sara a podobní, kteří z nějakého důvodu nejdou zablokovat. Hodně lidem si pomohla, ale tomuhle fóru moc ne. Tadyta komunikace ti moc nejde. No co už, lidi odchází hledat pomoc, mír v duši, pochopení, podporovat se navzájem, jinde.

Jinak je to jako v práci. Chlapi v klidu, ženské mají neustále problémy,ve při,hádají se, pomlouvají. A když čtu různé vlákna na těchto stránkách tak pestvo tu dělá opět jen ženské pohlaví. Minimálně se zapojí nějaký muž.

KOKODÁK
axl

Souhlasím s tím, že Líba svým drsným způsobem určitě hodně lidem pomohla,ale komunikace na diskuzi a nedejbůh její usměrňování jí opravdu nejde. Je to nad její sílya je i nad její síly si to přiznat.
Aneta

Liba napsal:
Ty lidi jsme vyřadili už kdysi, to jste tu ještě nebyli, žádný tyátr, včera mně Karel napsal, požádal o pomoc.Jen jsem to oznámila, už zase je zle.Tak kdopak se přihlásí místo mně?Pozor, je to práce.
Líbo,
na to je potřeba znalosti, ne jenom ovládat uživatelské rozhraní pc. Musíš prostě vědet , znát trošku programování, jak dohledat adresu aby si mohla bloknout adresu , ze které chodí příspěvky porušující pravidla tohoto fóra.
To není o tom, že ti někomu nahlásíš a on provede vše za tebe. To je prd práce)))
K tomu nahlášení tady stačí obyčejná funkce, jako je nahlásit nevhodný příspěvek a tady taky je. Kdo má registraci tak ji má k dispozici.
Taky už zde končím ze psaním a přeji všem slušným lidem hezké dny.
Je mi k prospěchu i tady ty negativa poslední dobou zde, páč mě to posunulo i nadále nechlastat.
Nechci dopadnout jak někteří jedinci co zde přispívají.
Stopka

Oprava se psaním, ne ze psaním. Ale už je to jedno, snad to přelouskáte , kdo bude chtít.
Stopka

i mě to dění tady posunulo...je to dobrá psychologická studie lidí.být moderátorem či administrátorem vyžaduje opravdu víc, než jenom"umět" s počítačem
Aneta

Opakuji, nejsem moderátor, jen mně Karel včera požádal, abych ho upozornila na nevhodné příspěvky, posoudí, vymaže sám!!!
Liba

Takže to upozornění..to je ta "práce", o které jste se zminovala, že by ji nikdo nechtěk dělat ??? ??? No, to je teda fuška, to uznávám.
Aneta

Tak si to vezmi ty, nepošklebuj se. Není to ubohé?
Liba

Stránka: 1...53545556575859...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter