Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libo,to neni jen o koncertech.to jsou zkousky,po zkousce na "dve" a je vymalovano.jinak macu neznam
maaca

Líbo, za každým mojim příspěvkem vidíte pošklebování, rejpání,proč ?? Že nemám s Vámi stejný názor ? Máte jednuché uvažování a hned vzplanete. Zbytečně.
Aneta

Je to jako ředkvička, používala ji Bartošová, pomáhalo jí to, než ji to ten její zarazil, já ji měla jen jednu, bylo mně líto ji okusit, zmrzla mně.Absťáky sice nemám, ale jako bylinkářku mně zajímá.
Liba

Renato,
češtinářko-NASBÍRAT-ne nazbýrat-to je učivo ze základní školy,každé malé dítě by Vám to řeklo-uvědomujete si to,inteligentko??? Nejdříve se musíte učit a teprve potom radit!
Dámo
Helena

Libo,dik za info,ja mivam abstaky sileny...tak snad macu nebudu nikdy potrebovat.lepsi si uzivat strizlivyho maacu
maaca

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata

Renato,
jsem ze "staré školy" a mám ráda ve věcech jasno.
Takže-za tu kritiku češtiny se Vám omlouvám, nemohla jsem tušit, co se Vám stalo-to je mi líto.Vím, že je tady daleko víc lidí, kteří dělají chyby a nikoho jsem za to nekritizovala, jenom Vás. A asi taky tušíte proč-pod Vaším jménem jsem se dočítala dost nevybíravé kritiky na mou adresu-sama píšete, že jste si toho taky všimla.Nevím, kdo píše za Vás, já jsem vždycky psala sama za sebe a prezentovala jsem jenom svoje názory a vždycky slušně!
Tak tolik z mé strany na vysvětlenou-opravdu upřímně Vám přeji vše dobré,mám dceru ve Vašem věku.Hodně štěstí
Helena
Helena

Tak som rada, ze ste si to Renata a Helena vysvetlili. Je pekne, ked tu clovek najde aj ludskost. Hlavne u Vas Heleno ocenujem, ze si dokazete priznat chybu a ospravedlnit sa. To tu niektori nedokazu a preto to tu potom niekedy vypada ako to tu vypada.

Tebe son Renata uz odpisala v inom vlakne. Ale velmi ti drzim palce a obdivujem ako zvladas svoj zivot a dokazez sa pobit s prekazkami.
Kira

Stránka: 1...54555657585960...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter