Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...56575859606162...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Renčo,mě to jde ZATÍM skvěle,prožívám nějakou až euforii,jsem v pohodě a šťastná,všechno mě baví,stacionář super,spíš teď přemýšlím co bude až tam skončím.je to úžasný relax,spíš taková dovolená,jen jsme se tam sešli úžasná parta lidí,kteří mi potom budou fakt chybět.terapeuti sice nedoporučujou se potom stýkat,my ostatní máme názor jiný,takže o ty lidi nepřijdu,ale teď jsme spolu každý den,potom to bude jiný,docela mi je z toho smutno.ale jinak vše super,na alkohol ani nemyslím,užívám si života,když padnou myšlenky na chlast tak jen ty negativní,že si vzpomenu na hnusný stavy,absťáky a tak.jen asi jak jsi psala,bojím se do budoucna těch hodně těžkých chvílí,jestli je zvládnu ustát.
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Jo a s tou kamarádkou,to už v Bohnicích jsem si řekla že bohužel to nejde se s ní vídat.ona je na tom stejně jako jsem byla já,taky se pořád snaží přestat a za pár dní pije znova,takže vím,že pokud nevyhledá pomoc,nezvládne to.tudíž kamkoliv jde,všude si nosí chlast aby jí nebylo zle.mrzí mě že má mou podporu aspoň po telefonu,vždycky jí podpořím,ale ona se teď asi stydí že já už nepiju a ona to nezvládá,tak mi lže že nepije.což je pak těžký jí pomoct.
anna

To máš pravdu,vždycky se dá začít znova a když už by se člověk napil,aby to zůstalo jen u relapsu a nedošlo to až k recidivě.já bych byla ráda,kdyby mi zůstala tak silná averze k alkoholu jako mám teď,to by pak bylo jednoduchý
anna

Renata

Taky mi občas přijde že nechce.jinak si myslím opak.ona vždycky když jsem říkala že nepiju věděla,že za pár dní zase budu.ale teď fakt vidí,že mi to konečně jde a už to nejsou plané řeči,takže spíš vidí,že to myslím vážně a mám dobře nakročeno to zvládnout
anna

Renata

Jako že nechce přestat
anna

Renata

Stránka: 1...56575859606162...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter