Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...57585960616263...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To máš pravdu,člověk už je takový,že ho láká to co nesmí.taky si neříkám že už se nesmím nikdy napít,chci,abych docílila toho že nebudu chtít.v tom mi pomáhá ten stacionář,tam mi radí jak na to,jak si uvědomit sama sebe,jak změnit určité věci nejen co se týče alkoholu.hodně na sobě pracuju a každý den tam přijdu na něco důležitého o sobě,s čím pak můžu pracovat.s těma lidma,nestýkám se s nima abych ochránila sebe v začátku,přijde doba,kdy mi nebude vadit že přede mnou někdo pije a kvůli své averzi k alkoholu nebudu ostatní odsuzovat,toho se nebojím.
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Tak Renčo dnes u mě byla ta moje kamarádka jak pije.já musela zůstat doma s malou a jelikož kamarádce bylo včera zle,věděla jsem že dnes pít nebude a nemám se čeho bát.řeknu ti když líčíkjak ji bylo zle a ještě vím,že vydrží nepít opět jen pár dní,jsem šíleně ráda že už tohle nám za sebou.snažím se jí poradit a podpořit,ale říct jí narovinu že to opravdu nezvládá a bez pomoci to prostě nedá,to jsem nedokázala.možná ani nechtěla,protože by to nebylo nic platný.
anna

Renata

Jsem ráda, že se holky držíte !
Aneta

Díky Anet popravdě mi to ani nedělá žádný problém.ale zatím nepiju 6 týdnů a vím že bude někdy hůř))).ano Renčo,musí si to srovnat sama akorát si myslím,že stejně jako já dřív ani netuší jak může skončit.Řeší jen absťáky ale závislost ne.jinak já měla víkend pěkný,kupodivu nám skoro každý den pěkný když je střízlivý
anna

Renata

Ahoj,já pořád stejně úplně v pohodě,dokonce přemýšlím že si stacionář prodloužím o týden,pomalu začnu shánět práci a všechno ok.
anna

Holky zdravim Vas. Ja mam za sebou prve grilovacky a dokonca uz aj jednu svadbu som tento vikend stihla Co sa tyka alkoholu, chute obcas boli, ale nie nejak intenzivne. Skor pocitujem intenzivny pocit stastia z toho, ze sa uz na tieto akcie nemusim bat chodit a ze sa bavim aj bez alkoholu.
Takze Renco uz si ten moravsky sklepok a aj z teba sa Anna velmi tesim. Len tak dalej
Kira

Stránka: 1...57585960616263...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter