Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...58596061626364...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Tak na to já se ještě necítím,klobouk dolů Renčo jestli jedeš do sklípku ).já měla jít s přítelem na hokej do baru ale nakonec jsem ho radši poslala samotného.ne že bych se bála že se napiju,ale že bych tam z toho měla blbý pocit tak proč se týrat,užila jsem si klid doma)))
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

No,včera jsem se 100 procentně ujistila,že už se nenapiju.předvčírem jsem spala 4hodiny,včera jsem celý den myslela že padnu,večer jsem padla už u zpráv,ale za boha jsem nemohla usnout.asi v devět jsem vylétla z postele,byla jsem úplně mimo,bylo mi zle,měla jsem paniku jako blázen,bušilo mi srdce,hrůza.dřív mě to tak nerozhodilo,věděla jsem že to je chlastem.ale už dva měsíce nepiju a vůbec jsem nevěděla co se se mnou děje.a zjistila jsem,že to budu mít asi jako když jsem byla v pubertě.měsíc jsem brala extáze,a udělalo mi to v hlavě paseku,takže jsem měla paniky,tudíž jsem jí okamžitě dostala i při posledním experimentu.od té doby vím,že bych si to dala a okamžitě by mi bylo zle.a vidím,že s alkoholem to bude stejné.myslím,že kdybych si dala jednoho panáka,okamžitě mi bude zle,takže proč to dělat.asi je to pro mě jednodušší,když vím,že už by mi to neudělalo dobře.jen jsem teď zmatená,ano,byla jsem unavená,ale stejně moc nechápu proč se tohle včera dělo.
anna

Anna, pisala som to tu uz davnejsie, ze mi raz v bare museli naliat miesto nealko aperitivu nejake alko. Muselo byt toho minimum, lebo citit to nebolo. Ale mala som vsetky priznaky, do hodiny mi zacali depky, uzkosti a aj to busenie srdca a celkovo som sa citlia zvlastne a zle a na druhy den som sa citila ako po riadnej opici.
A to mi ukazalo, ze naozaj pit uz nikdy nechcem, lebo ked po nejakych zopar kvapkach alkoholu som mala taketo reakcie, znamena to, ze mozog nezabudne a akonahle nieco dostane, da mi to zozrat aj s urokami
Odvtedy si aj v baroch davam vacsi pozor a uz ziadne nealko miesane napoje, nemam k tomu doveru....Dufam, ze dnes ti je zas fajn...
Kira

No já nebyla nikde kde by se mi omylem dostalo něco do pití.první co řekla moje máma bylo a nepila jsi?když mě viděla v ty panice.protože kolikrát jsem ji taky měla ale to bylo z pití a máme jsem lhala,tak jsem ji včera i foukala do testeru aby věděla že jsem opravdu nic nepila.dnes jsem to řešila na skupině a došli jsme k závěru že to bylo tím nevyspáním,byla jsem včera i špatná ze skupiny,bylo dusno a byl úplněk,takže se to nastřádalo .
anna

Renata

Myslíš flashback?bývá to prý po drogách,o alkoholu jsem to nevěděla.ale sedělo by to.přišlo mi jak kdybych měla kocovinu či co...
anna

Renata

Jasně,pochopila ,i ten tvůj název zní líp ))).ve čtvrtek jsem se zapomněla zeptat na stacionáři,zeptám se na to v pondělí.tak včera mě vzal přítel do hospody na večeři,ani jsem si neuvědomila že bych do hospody neměla,ale musím říct,byla plná,každý před sebou pivo,panáky a vůbec jsem neměla ani blbý pocit,ani chuť,nic,prostě to se mnou nedělalo nic koukat na chlastající lidi,mám z toho radost))))krásný víkend
anna

Stránka: 1...58596061626364...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter