Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...59606162636465...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: zvládnu to? Před 9 rok, 12 měsíce  
anna, já zažil taky něco podobnýho. ve zkratce- je mi přes 40, jsem hlkadinkář a napřed sem se snažil pití omezit. pil sem 3-4x týdně flašku tvrdýho, po ránu nikdy. bylo mi už z toho pití zle a jak sem začal omezovat, objevily se šílený alko sny a po 70dnech nepití to cos popisovala, jako suchý abstak nebo nevim jak to popsat. to mně ještě vic odradilo se napít a začal chodit na terapie, díky za ně, pomohli mi a v léčebně sem nikdy nebol a AA mi připadá dost jako taková sekta, každá at si přebere sám...
no a asi po roce nepití semm ten stav měl znovu, přežil vytrval jsem tu a ten první rok byl docela hroznej, časté nutkání, řešil sem to víc prací, makal ako o dušu a takovej celej roztěkanej, neměl chut na sex, naštesti máme různý preparáty...
dva a půl roku nepiju, sny vymizely a je mi líp
jak sem předtim zrecidivoval bylo to hrozný, nesmim se nikdy napít
tak vydrž držim ti palce
olaf

Olaf děkuji,dnes jsou to teprve dva měsíce,zatím to jde super.doufám že ty stavy nebudou časté,je to hnus.a Renatko také jsem se po tomhle utvrdila,že se napít nechci o to víc,nechci to zažívat.
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Anna to nedá. Zapomněla napsat, že za tímto statečným postojem je tuna prášků a každodenní vodění terapeutů za ruku.
Proč si myslíš, že vyškemrala ještě týden navíc. Bojí se jít, do reality, protože jí nezvládne. Je slabá a ubohá.

Míla už taky znovu leje..
Jane

Renata

Jane píše:
..."už taky znovu leje.."

Jane/Jano,

..."si klimatológ alebo rosnička?"(keď leješ/pršíš...)

(Pochváľ sa: "Ako (často) a čím sa nalievaš Ty?")
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Asi jste zapomněli co je Jane zač, takže vůbec, ale vůbec přátelé, bych ji vevyzýval k nějaké komunikaci. Dyť víte jak to zase dopadne.
aleš

Na jane je lepší nereagovat, nevšímat si jí
Aneta

Ano máte pravdu ona o mě ví velký hovno a ten slaboch je tady ona,jinak holky děkuji,myslela jsem si že jsem slabá ale když mě tam poznali,řekli mi,že mě vidí jako hodně silnou a i já sama se začínám vidět jinak.je vidět jak jane hltá vše co tu napíšu a já se nebojím jít zpátky do života,o prodloužení škemrat nemusím,jen si chci prodloužit tu dovču,nikdo mě tam za ručičku nevodí,je vidět že tu plácá nesmysly a ani neví co mluví.ale mě už fakt nerozhází,mám jí v pr...
anna

Stránka: 1...59606162636465...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter