Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 12 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Děkuju ti moc za podporu ))).jo,právě že svět je krásnej když jsem střízlivá,a jelikož jsem v sobě našla sílu,nechci být zase ten srab a řešit problémy pitím,když mám nervy,učím se relaxovat,zacvičit si a funguje to,hledám řešení jinde)))
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Ahoj, dnes ráno jsem na vás náhodou narazila. Jsem alkoholička již dlouhou dobu, ale teď je to ještě horši. Jsem doma na nemocenské už od konce prosince a tak si můžu nalít už ráno a tím se srovnat. Jsem schopná se jít napít i v noci, abych lépe spala..... Včera odpoledne jsem dopila láhev vína a večer přemýšla, že si zajdu koupit alespoň točené pivko do petky, abych netrpěla. Pak jsem se koukla vedle sebe na syna (mám ještě i dceru) a řekla si, že končím, že nejvíc ubližuji právě jim. Noc byla hrozná. Pocení (2x jsem převlékla pižamo), třes, bušení srdce. Ráno jsem si jela pro cigárka a přemýšlela, jestli si nekoupit lahvinku a srovnat se, ale odolala jsem. Klepu se tu jako ratlík. Už jsem do sebe nalila vitamín C a teď tu cucám ostropestřec. Je mě na zvracení... Hrůza.
Marie
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Renata

Renata

No já se omlouvám za jiné jméno, nějak jsem netušila, že se bude objevovat..... Nemusí ho vědět každý... Už se klepu trošku méně, ale počítám s tím, že to ještě přijde. Už moje maminka byla alkoholička já si tenkrát říkala, jak je to hrozné a já taková nebudu. Hups a člověk v tom byl razdva. Člověk zapíjel špatné období a najednou zjistil, že mu je s tím alkoholem nějak lépe, ale opak je pravdou. Doufám, že to vydržím. Nechci být otrokem.
Marie
Fresh Boarder
graphgraph

Netolická Marie píše:
... Doufám, že to vydržím. Nechci být otrokem.

Majka,

si na začiatku veľkého odriekania - si na ceste do triezvosti...
Svetlo majáka už vidíš pred sebou a vedz, že len s húževnatou
snahou/pílí a trpezlivosťou dôjdeš až do cieľa.

"Prajem Ti mnoho odhodlania, sily, výdrže a zdaru!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Renata

Klidně Marie a nebo Maruš. Asi si to fakt předělám na svoje jméno (původně jsem to tam dala i s příjmením). Teď už je ten stav o něco lepši, už se tolik neklepu. Rozhýbala jsem se trošku na zahrádce..... Jen v puse mám jako v polepšovně. Ale já to dám... Chci tomu věřit.
Marie
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...60616263646566...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter