Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...61626364656667...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 12 měsíce  
Nejhorší máš snad za sebou, nyní trochu pozitivního myšlení, a vydržet nepít, uvidíš, jaká je ta střízlivost bezvadná.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Jsem celkem v poho, snažila jsem se celý den něco dělat venku, vyrazila jsem s čubama na procházku. Několikrát jsem měla naběhnuto na pláč, ale vlastně jen sama nad sebou. Ale rozhodně to nebylo tím, že bych přemýšlela, zda se napít. V puse mám sice jako v polepšovně. Snažila jsem se hodně pít, předávkovala jsem se vitamínem C, zařadila jsem i ostropestřec, kopřivu a třezalku. Jen se cítím hrozně unavená. Jsem zvědavá jaká bude noc. Musím říc, že mě to i tady hodně pomohlo, že jsem mohla napsat, jak na tom jsem. Snažím se to tajit, ale občas se nezadařilo....
Marie
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Tak se drž, dobře se vyspi, a zítra bude ještě lépe.
Liba

a co dělá ten nedomrd ze Slovenska...Toho omlouvá pouze že se narodil ve. měsíci a ještě je vylemtanej
petrch

Maruško i kdyby ti nebylo psychicky fajn,je to jen tím alkoholem.když já vystřízlivěla na detoxu,dva dny jsem jenom brečela a bylo nás tam víc.je to jen rozhozená psychika a pokud vydržíš,rychle se to srovná a přejde )))))
anna

Nedomrd ze slovenska lemtá furt. To není možný vypotit takový vyfikundace bez chlastu..
A Helena je komunistka, to je jasan.
Hany

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Promluvila dáma. Královna kanálů:-)
Anonym

Tak noc za mnou. Docela to ušlo. Pocení už téměř zmizelo, nebo bylo tím, že jsem spala pod dvěma pokrývkama. Je mě mnohem lépe. Třes rukou už jen minimální. Pokračuji s vitamínem C a čajíčkama. Včera jsem dokonce odmítla placené pozvání na hokejovou čumendu do hospody. Tak snad už jsem v sobě tu sílu nášla. Jinak koukám, že všude se najde jeden ..... , který to ostatním kazí a jen prudí..... Krásný den všem a děkuji za podporu
Marie
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...61626364656667...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter