Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...63646566676869...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 12 měsíce  
Je pravda,ze prispevky Liby,posledni dobou(mesice) jsou jak "pres kopirak".Uz je znam nazpamet .Bez asertivity,sebereflexe... Navic "agitace" AA.Take je ale "zvlastni",ze do temat prispivaji temer stale ty stejni lide,ale jak dojde na "konflikt",to tu je najednou tolik "nicku" a "anonymu"..
anoine

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ne ty,ale TI...Omlouvam se.
anoine

Urážel už i mně, Helenu, víc lidí, bohužel o alkoholismu ví dost,tak občas napíše i dobrou věc.Neumí přestat pít.Nemusí být zlý, je jen zoufalý, proto kope.Nedávno jsem o tom tady psala, -setkání s lékařkou-, že lidé, co neumí přestat pít, závidí, kopou, kdosi z vás mně hned napadl.Ja se nenechá rozhodit, ten to zná.Jen vy nejchytřejší reagujete, rozhodujete, soudíte.
Liba

Líbo, nereaguj na ně. Jsou to trosky. Chudáci, vím, že i pro ně máš pochopení.
Chodí se sem vzájemně plácat po ramenou a ujišťovat se o tom, jak jsou dobří. Zaslouží soucit, který jim tolik chybí pro druhé.
Jane

Víš, já vím o tom tvrdém alkoholismu hodně, pořád ne vše, chápu, že se každému nemusí líbit mé příspěvky, nerozumí tomu.Pro mně je podstatné, že se mně ozvou lidi z této diskuze, dovolí mně, abych jim pomohla,daří se, a to je radost.Každého z nich upozorňuji, aby sem nepsali na mně chválu, nebo díky, já o to nestojím a ony by jim jen nadávaly, což je tu zvykem.Chvilku je klid, pak začne zlo.Nikdo nemůže určovat, kdo sem patří, kdo ne,snad asi dr.Mlčoch, alkoholismus je psychická nemoc, tak se musí počítat s různým názorem, nemusí se mně líbit, nemusím s ním souhlasit.Má se tu pomáhat.
Liba

líbo, vždyt se tu stačíte vychválit sama.A fest.
Alena

Tak další den a noc za mnou. Ve dne to docela ušlo, snažila jsem se zabavit opět venku na zahrádce a procházkou, doma jsem jen uvařila..... Nějak mě to v tom uzavřeném prostoru nevyhovuje (a to bydlím v domečku), venku se cítím lépe. Ne, že bych měla deprese, ale prostě se v tak krásném počasí cítím líp venku. Byla jsem celkem unavvená a tak jsem si myslela, jak krásně usnu, když ta včerejší noc byla celkem v pohodě. Vůbec jsem nemohla zabrat, ještě ve dvě ráno jsem byla vzhůru (bezmyšlenkovitě) , A když jsem už usnula, tak jsem se po dvou hodinách opět vzbudila zborcená potem a musela jsem se převléknout a do rána do šesti znovu propoceno. Nevím, jestli je to tím, jak jsem začala tue detox bylinkama a nebo prostě ještě stále střízlivím......
Marie
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Marie, střízlivíš.
Liba

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Já si spíš myslím, že Líba to ve své zaslepenosti vidět nechce a nebude. Ona je totiž o své neomylnosti přesvědčena. To je potom těžká věc. To není urážka, pouze konstatování, jak to vidím já.
Aneta

Stránka: 1...63646566676869...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter