Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...64656667686970...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 12 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Zoufalec jsi Renato především Ty. Soucítíme však s Tebou, a i když jsi zde získala ocenění - Královna kanálů, můžeš psát dál. Tak se moc nečerti, abys odtud nakonec nevyletěla jako první.

Možná by to pro Tebe ale bylo požehnáním. Měla bys víc času na doučování, protože číst ty hrubice, co píšeš, lidem moc neprospívá. Když to budou pořád číst, začnou psát nesmysly a ještě s měkkým -i. To pak moc díru do světa neudělají a budou tady jako Ty celé dny vysedávat a poskytovat pseudoporadenství, které v nich vyvolá akorát falešný pocit, že jsou v podstatě v pohodě a nakonec budete v prdeli všichni!
Tedy kromě Líby, protože ta jediná je srovnaná, proto vás tady tak sere:-))))

Když tak na mě nereaguj, akorát se zase ztrapníš. Já jsem zase po ránu zasmála a já jdu žít ven, pa..
Jane

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

A,Jane si tu byla po ranu "dobit baterky",aby mohla jit "zit ven"...Jezdis na hnuj,ze Jane?
anoine

Renata píše:
... jedno tělo a jedna duše...

Dámy(!),

*To chce klid!* ...*búrka v pohári vody*(opäť?)?!?

...ale ..."Kto je smädný - napije sa!"
(vyberie si/rozhodne sa!)

(Predmety a javy/deje majú takú dôležitosť a informačnú hodnotu, akú im sám prizná(va)m... ,a ktorú neskôr, premietam do vedomia/ako odraz/.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Renata

opět fajn diskuze

a já teda nechápu proč tu jane a petrachá trpíte? zakázat přístup!

dyk sou to vypatlanci
skoro nic kloudného nesdělí a jen blbě plkaj, aby si udělali dobře

já tu hledám myšlenky, pomáhá mi o tom přemýšlet, o sobě, o mém problému
a jen se probírám žvástama

do háje s vámi
jane2

cituji Renetu....To je jak jedno tělo a jedna duše,děvčata že? s Líbou.To je lásky samy v sebe.Hrabat se v druhých životech a slídit a naplnit pak ten svůj.Tomu říkám krásný život pro Vás děvčata.
Zvrácenost je pro Vás normální a tahat za provázky jedna druhou.Pomáhat lidem a vlastně samy sobě že? Je Vaš úděl!......fakt trefně napsané.
Aneta

Aneta píše:
cituji Renetu(jabĺčko?)
... jedno tělo a jedna duše ...fakt trefně napsané.

...Sme súčasťou jediného *Celku/MnohoDuše(?)*...
...(a ešte aj závislí od rôznych látok)

Rena správne poukazuje, že:

~ žiadne (ani závislé) EGO nie je oprávnené manipulovať s inými entitami(hoci aj závislými) a *každý sa hráme sám na seba*!...
[genotyp, fenotyp, fylo- aj onto-genéza, atď., atp. ...]

(Každé *ego/Ego/EGO* má odlišnú vrstvu balastu/nevedomosti, ktorú treba spracovať... a, *triezvemu TO, vraj, páli lepšie!*)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ach zopar dni som tu nebola a vidim, ze uz je tu zas konflikt.
Myslim si, ze Liba to ani zle nemysli, ale absolutne si neuvedomuje, ze tym, ze obhajuje vulgaritu a urazanie, tak to znizuje aj jej moralny kredit.
Ked si tu hocikto nedovolil suhlasit s nazorom Liby, tak ona to hned oznacila za urazky a osocovanie a rozhodne tomu tak nebolo. Ale velmi sa takym nazorom branila. Ale pokial sa to netyka jej a niekto iny tu uraza dokonca vulgarne, tak pise, ze je to v pohode a ze treba prijat aj taky nazor. Mne sa nepaci ten dvojity meter a ta absencia akejkolek sebarefelexie.

Marie,co sa tyka teba, velmi ti drzim palce. Teraz triezvies a mas vsetky priznaky- ako nespavost aj napriek velkej unave, potenie, tras..to za par dni ustupi a potom nastupi skor psychicke triezvenie, co je tiez des, ale ked to vydrzis, potom uz bude dobre. Okrem vitamina C a ostropestreca, by som ti este poradila vitamin B a magnezium, tie dost zaberaju..
Kira

Stránka: 1...64656667686970...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter