Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
..ano, podařil se mi překlep....Reneta..ovšem, není možnost opravy již odeslaného
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pěkný den všem.
Koukám,že se tady nic nezměnilo.Škoda,že sem píši takové trosky jako je Jané.Evidetně si chladí žáhu na druhých.Proto jsem sem přestala psát.Dávalo mi to hodně,názory a zkušenoti ostatních.Pak se to zvrhlo,pak zase na chviličlu uklidno.A znovu zvrhlo!Po dlouhé době jsem se napila a nezvládla to.jako bych chtěla dohnad to co jsem nevypila.Je mi jedno co napíše Jané určitě to bude zase něco hnusného jako vždy!!!!!
Tak snad bude lépe.Už to vnímám jako nuntné tlo po opicine jako běžný stav.M
Míla

Míla napsal:
Pěkný den všem.
...Po dlouhé době jsem se napila a nezvládla to. Jako bych chtěla dohnat to, co jsem nevypila...

..."vstaň a vykroč opäť! ...raz TO vyjde!"
(Aj môj bývalý terapeut sa uchytil až na tretíkrát.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Mílo, stalo se, už to nevrátíš, hledej opravdu pomoc , vidíš, že sama to nezvládáš, je to těžké, nemysli na to , co bylo, ale na to , co je, a bude.
Liba

Vidíš Ja, psala jsem Ti, že Míla zase leje. A ty jsi mi nevěřil.
Neuč mě je znát.
V jednom máš ale pravdu, jsme jednota, takže alkoholismus se dotýká nás všech, i když někteří z nás nepijí.

Mně toto fórum také hodně pomohlo. Došla jsem k závěru, že matky alkoholičky, opravdu nejsou schopné se starat o své děti.
Protože i kdyby a to se opravdu nestává, přestaly pít, mají psychiku už tak změněnou, že je těm mrňouskům opravdu lépe v Klokánku a pěstounské péči.

Mílo, nebudu do Tebe rejt. Soucítím s Tebou a přeji Ti, abys na následky alkoholismu brzy neumřela;-).
Jane

jane2 napsal:

dyk sou to vypatlanci

Jane2, kdo je vypatlanec?:-D

Bylo by vhodnější jít třídit myšlenky do léčebny, už je za pět minut 12. Ještě chvíli a už nevyplodíš ani tak vypatlanou větu jako předtím.
Plkat? Tohle slovo používá jen jedna osoba, piš tedy pořád pod stejným nickem, protože stejně všichni střízliví zde vědí o koho go:-D
Jane

Ono záleží na tom, kdy ty mámy zastaví ten svůj alkoholismus, jak se léčí dál, jak myslí, žijí ony sami.Nejlepší pomoc na život bez alkoholu je 12 kroků z AA.Je to tvrdá prověrka , ale i velká pomoc, očista, hned poznáš, kdo ty kroky dělá, a jak je v klidu.
Liba

Jane už konečně chcípni a naspamuj. škoda to neustále rozebírat. CHUDINKO.
jane2

NESPAMUJ tedy, oprava
nebo si naspamuj jak chceš, blabla postiženého ICHTYLA
jane2

Jasně, tomu rozumím, ale je jich málo, které jdou touhle cestou, viď?

Dámy, co píšou sem mi spíše přijdou, že jsou v zajetí svého ega, a kromě hádání a napadání, nejsou schopné jakýchkoliv konstruktivních řešení. Pár žen, které údajně nepijou, uvádějí alkoholičky do iluzí, že lze přestat jen tak.
Teď budou plácat Mílu po rameni, namísto aby jí doporučili nějakou léčebnu.
Jane

Stránka: 1...65666768697071...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter