Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...66676869707172...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 10 měsíce  
ty fakt nejséš normááálnííí
jane2

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Holky,co kdyby jste už přestali s těma urážkama atd......
nepotřebuju plácat po rameni.sama dobře vím jak super mi bylo,když jse m to tak dlouho vydržela.Budu pokračovat dál.prostě jednoduše,jsem to po......samotnou mě to strašně štve.živit jde dál.Pro mě je důležité,že nepiji ob den....Nevyhledávám to a ani nechci..Stalo se.S tím už mic neudělím.Líba má pravdu!
Míla

Málo těch matek vydrží nepít, a pak je to zlé, některé děti píší i sem, to je fakt beznaděj, smutek.
Liba

Neviem ako Vas ostatnych, ale mna dnes ta Jane pobavila. Ona tu bude rozdavat rady a moralizovat- presne ta co tu pisala vulgarity a urazky, ktore nepocut ani v najvacsich kanaloch a zumpach. Ved ona je uplne na zasmiatie a teraz odrazu sa tu bude hrat na pani dokonalu. A preco sa tu montuje do ostatnych? O sebe nenapisala este nic.

Jane, ekd si taka hrdinka, pochval sa, ako ta zasiahol alkoholizmus a preco tu mas potrebu urazat skoro vsetkych. A ty si naozaj ta prava co ma pisat Anete o moralizovani. Alebo ostatnym o ege. Asi ti chyba zrkadlo. Osobu s tak pokrivenym charakterom a vysokym egom ako mas ty, len tak lahko nestretnes. Tak si ju pozri aspon v zrkadle.

A medzi tie co udajne nepiju a zvladli to same som napr. ja, Stopka, Helena a mnoho dalsich. Vsetky klameme a potajomky do sebe lejeme..Ja neviem preco s tym niektori mate stale problem, ze niekto to dokaze zvladnut aj sam. Ja co tu citam pribehy, viac ludi to tu zvladlo samych ako ti z liecebni, ti povacsine do toho zas padli.

Takze nejde o to, akym sposobom kto dokazal prestat pit, ale ako sa k svojmu problemu dokazal postavit a ake vnutorne rozhodnutie dokazal spravit. Niekto sa moze dat zavriet aj na 5 rokov, ale ked nebude presvedceny o tom, ze pit prestat nechce, akonahle vyjde z liecebne zacne zas. Teraz tu pisal Petr a bol to presne jeho pripad.

A co sa tyka matiek alkoholiciek, tak s tym mas ty najvacsi problem. Asi by si si mala zajst na nejaku terapiu a vysporiadat sa s tvojou minulostou, urazanie ludi a montovanie sa do ich zivota, ti urcite nepomoze. Je mi ta fakt luto, dufam, ze ta ta tvoja zloba uplne neotravi a ze sa este dokazes zacat chovat ako clovek a nie ako posledna krysa, ktora vylieza z kanalu, len ked chce hryzt a robit zle vsetkym naokolo.
Kira

Kiro
Nevím co na to napsat.Přeseně jsi to definovala.Všechno co jsi napsala sedí.
Jen mi nejde do hlavy proč se Jané opírá do matek alokoholiček.Buďto děti sama nemá a nebo to projela a snaží se varovat! Je to na každém jak se k tomu postaví.
Míla

Na jane nemám slov,nesoudí uváženě,soudí očividně jen podle toho že její matka asi alkoholismus nezvládla a ty její sračky se nedají číst.ví o tom hovno,o nás tady ví hovno a jen umí vulgárně urážet,což je asi taky důsledek výchovy matky alkoholičky.taky počítám s tím,že se ozve Líba a bude mě s ní opět srovnávat,protože už jsem taky vulgární.ale ono se do někoho srát a nechat si srát na hlavu je dost velký rozdíl.a už je mi to tu jedno,forum je ubohý,nikomu už tady moc nepomáhá,protože tu nefungují žádná pravidla.
anna

Jinak chápu že nefungující forum toleruje individua jako je jane ale ty reklamy viz níže,které tu už jedou pár dní,to už je drsný ,asi tu z toho bude reklamní portál
anna

anna píše:
... tu nefungují žádná pravidla.

...Život sám-osebe(v sebe) má(obsahuje) svoje pevné pravidlá.

...ale zmysel životu dáva/me každý sám.
Každý doň iniciatívne otláča už len vlastnú pečať/signum!

(Zašifrovaný vlastný program/autentický SW.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jane tu přeci psala, že má na starosti děti alkoholiček,nevím přesně co dělá, musí to být hrozně vysilující, těžké.Já bych nemohla se o tyto děti starat, vidět zničené dětské duše, smutné oči, slyšet horory..
Liba

Tak to očividně nezvládá ale to není důvod,proč bych si od ní měla nechat srát na hlavu.o moje dítě se starám sama a dobře,se sebou se snažím něco dělat tak ať si jde nadávat matkám dětí,o které se stará,já nejsem nějakej fackovací panák a jsem tu i proto,aby se do takový situace moje dítě nikdy nedostalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anna

Stránka: 1...66676869707172...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter