Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
A docela i věřím tomu,že až tady bude hledat pomoc nějaká máma,díky ní a jejím urážejícím kecům to nezvládne a pomoc tu nenajde.jen její urážky.
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Liba to si snad robis srandu...Takejto vulgarnej a zlej osobe, ak su zverene deti, tak to mi je uprimne luto tych deti...To idu z kaluze do blata..A Jane to tu nepisala, ze sa stara o deti alkoholikov.. Ja tu nechcem robit ziadne konspiracne teorie, ale stale mam taky neprijemny nejasny pocit, ze Liba s Jane sa poznaju...
Od zaciatku si tu zastava Jane len Liba, a v mojich ociach tym velmi klesla, lebo ako si niekto moze zastavat vulgaritu a urazky...
Kira

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Upřímně taky jsem přemýšlela o tom,jak by takovému psychicky zlomenému a narušenému člověku někdo mohl svěřit děti.ať je to jak chce,ať jí ublížil kdo chtěl,mě to nezajímá,protože to dává najevo dost špatným způsobem a já nejsem ten kdo jí ublížil a na mě si zlost vylejvat nebude!dneska už moc dobře vím,že proto,aby bylo moje dítě šťastné,si radši urazím ruce než abych se napila.
anna

Re: zvladnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Re: zvladnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Renata

Renčo mám trochu jiný názor,ale není to nic špatného.nemyslím si,že jane je Liba.ale trochu jsem změnila názor.myslela jsem,že Liba je neomylná,má vše na háku.nemyslím že záměrně ubližuje,jen prostě dělá teď chybu.já byla ráda,že mi poradila,vidím,že chce lidem pomáhat,ale vzápětí se zastává jane,která mě tu napadá a uráží.proto si myslím,že tu prostě žádný administrator nefunguje,a Liba není správný člověk,který by tu měl na to dohlížet,protože je jasné,že když sem přispívá,nemůže být nestranná.vidí to,že ji tu někdo kritizuje,ale drzé spamy a reklamy na oblečení tu nevidí.je to prostě nešťastná situace a já bych radila panu doktorovi forum úplně zrušit,už nepomáhá alkoholikům,už jen tady alkoholici slouží k tomu,aby si na nich tady kdejaký psychicky narušený člověk vylejval zlost
anna

Jsem strizliva a stastna. Dlouho to sleduji a podle me Jane je Renata, podle psani atd. Je to jen mu nazor tak nedelejte zavery.
kamila

Napište Mlčochovi, kdo s nim vůbec komunikuje at tady udelá pořádek,zatrhne Jane-pestva sa narobila dosti a bude to.Pak zmiznou i klony co tady rejou, a petrch bych taky bloknul,
no Jorgu tehdy před rokem?asi? blokli,chudák pak psala z mobilu a přestalo ji to bavit.

Liba má dost,30let na chlastu a káže jak svatá,má púlku mozku zdegerenovanou a pokřivený pohled na svět a nezmenite ji a nic s tim neudelate.Ale snaží se pomoct,ikdyž...no šak to vidíte
peterek

Renata

Stránka: 1...67686970717273...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter