Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...68697071727374...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Renatko ty to víš líp,já jsem tu chvíli,tak to není ani názor,spíš pocit,ale ty jsi tu dlouho tak asi víš,proč máš takový názor
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja si myslim, ze Jane a Liba nie su ta ista osoba, ale ze sa poznaju, uz som to pisala vyssie. Zacalo tu pisat presne vtedy, ked tu bola kritika na Libu a mam za to, ze Liba sa jej postazovala, ako jej je tu ublizovane, tak sem Jane zasla a vsetkym tu vulgarne ponavadala a pourazala.
Vsetci sme tu z nej a z jej vyjadrovania boli zhrozeni, len Liba si ju velmi zastavala, to mi rozum neberie. A ako jahoda na torte potom bola, ze administratot potom poziadal Libu, aby tu na to vsetko dohliadla. Spravila capa zahradnikom
Ale kedze ona svoju kamaratku zradit nechcela, tak si ju zacala radsej branit, s tym ze kazdy ma pravo sem pisat. Ja napr. vetu
" Chcipni ty svine pochcana" za nazor nepovazujem, ale Liba asi ano..

Ked sem pisala v lete Jorge, rozhodne takato vulgarna nebola a vela jej nazorov bolo aj k zamysleniu, ale ona si dovolila pisat aj proti Libe, tak bola okamzite zablokovana. Ona nemala pravo na svoj nazor? Aneta tiez spominala, ze v minulosti tu boli zablokovani ludia, co pisali proti Libe..
Lenze teraz sa nas tu zislo viac a nemoze dat vsetkych zablokovat, tak sa to podla mna snazi riesit takto...Pokial sa nezablokuje Jane, tak tu pokoj nikdy nebude a za vulgaritu co tu v minulosti predviedla, si to rozhodne zasluzi.
Kira

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Jo jo cenu to tu nemá.
anna

A Kira opět trefa,ty jsi za celou dobu,co tu jsem,nenapsala nic,s čím bych nesouhlasila,děkuji ti
anna

Cenu to nemá, to je pravda.Mám pocit, že Líba se svým, poněkud jednodušším uvažováním , se nebude chovat jinak. Nemůže, ona opravdu vidí jen černou a bílou. Nic proti nikomu nemám,ale tohle je někdy taková demagogie , že zůstává rozum stát.
Aneta

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

V minulosti byli zablokováni lidé, kteří taková vulgární slova nepoužili ani náhodou. Ale oponovali Líbě a měli dva nicky, a za to je administrátor okamžitě zablokoval. Líba si stěžovala, a admin napsal, kdo píše ze stejné IP adresy pod dvěma nicky. Jenomže ,to tu ještě web fungoval seriozně.Vím i jména těch nicků, ale vám by to nic neřeklo, a nemá cenu se v tom pitvat.
Aneta

Renata

Teď jsem četla pravidla a je to celkem úsměvné,člověk by se podle nich bál napsat pár teček,ale ve skutečnosti se tu dějí všechny svinstva co jsou zakázané a vše je o.k.
anna

Stránka: 1...68697071727374...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter