Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...69707172737475...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Mně dnes tady napsala Jane...Aneto,jdi se svýma moralistickýma řečma do prdele.....opravdu vybraný slovník .
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Koukám že už to tu ani není forum ale reklamní kampaň to už není možný
anna

Docela se divím adminovi...takhle si nechat zničit prosperující web....
Aneta

jo Aneto tos už mysim psala a Renča taky furt dokola Liba-Jane a není to jedna osoba. Liba neni schopná toho tolik napsat a celkem poskládat věty, mezery za čárkou apod., a pak názor kamily, Renča z mobilu na chatě a pak z jiné IP ADSL...

můj názor Jane chlap a týden bude klid a když ještě pročítám, začal to petrch svým nedomrdem Ja a hned tam psala Jane ty své nesmysly, úplně jako z Marsu, prostě jak může být tak někdo fakt vypatlanej?!

Nepijte a běžte spát, ráno nám třeba admini vyjedou ty IP, nebo promažou web a pár účtu zmrazených... nechme se překvapit
indián

Já to spíš vidím tak,že tu žádný ani není
anna

O práci , co dělá Jane nevíte nic, nekritizujte, musí být vyčerpávající.Neznám Jane, jenže znalkyně ví víc, než já sama.Anno , ty se drž stacionáře, nemáte tam nějaké schůzky třeba jen večer, nebo tam zajdi občas, posílit se, pomohli ti.
Liba

Opisuji-pro alkoholika je trvalá , hluboká zášť cestou do hrobu.
Liba

Tak si tu větu vemte k srdci.
Aneta

Promiň Líbo ale tady vidím přesně to co jsem psala o jiném metru.tak my nemáme kritizovat jane,ale ona mě taky nezná,neví co jsem prožila,neví,jestli jsem nebo nejsem schopná se sebou něco dělat a nejenže kritizuje,ale prostě uráží a to je v pořádku?to mi můj alkoholovej mozek nebere.a taky bych si dovolila jednu radu pro všechny,nejdůležitější pro zdárnou abstinenci je POKORA a vidím,že tou tady pár lidí opravdu neoplívá...
anna

Stránka: 1...69707172737475...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter