Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...72737475767778...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
ten strašně "chytrej" slovák to má v tom květáku pěkně vylemtaný...Toho snad omlouvá už jen to, že se narodil ve čtvrtym měsíci
petrch

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

kolik máš zas promile, květáku?
jane

Ariel napsal:
Janééé, miláčku, kdepak jsi??? Pověz nám ještě nějaké blbinky prosím, ať se zasměju. Šíleně se při té abstinenci nudím

Kolegyně, píšete romány jako kdyby to mělo něco změnit, vyřešit. Co se stane po tom vypisování? NIC, jen vás budou bolet ručičky a možná hlavička.

NEPIJŮŮŮŮŮ A JE MI FÁÁÁÁJN
ani nefetuju, uživám si střízlivost,papa

Ariel a Mílo,nick dotyčné osoby není JanÉ, nýbrž JanE.Nějak se obě pletete (již dlouho a stejně)
Anoine

A Ty Jane...?Na některé příspěvky reaguješ rychleji,na některé vůbec ne...Čím to asi bude?
Anoine

ale ne, jaké odhalení
u tebe mimo jako vždy
a já taky nejsem já jane
přeber si to
dobrou a sladké sny
jane

Petře, proč se odmítáš léčit?Určitě znáš léčebnu, AA, stacionář, dr.Nešpora, to ti fakt nic nepomohlo?Nebo nechceš přestat pít?Myslím si, že bys rád přestal, ale nezvládáš to.Když máš klidnou náladu, umíš i poradit.
Liba

petrch píše:
ten strašně "chytrej" *petrch* to má v tom květáku pěkně vylemtaný...Toho snad omlouvá už jen to, že se narodil ve čtvrtym měsíci...
[... = in curriculum vitae(PetraCh).]

Peťuľko,

...je to vidieť, najmä v Tvojom písomnom prejave, však?

(Vždy sa zdôveruješ takto - ne(vy)nútene, bez požiadania a na fórach?)

"Alebo bažíš po chytráckom titule *chrobák Truhlík/Spiťar*?!?"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

To anoine:
Je to docela jednoduchý. Někdo to tady bere dost často za mě. Zase můžete řvát, že se můžu zaregistrovat. Já na to kašlu. Nepotřebuji se obhajovat. Předchozí příspěvky jsem nepsala a myslím, že někdo píše i za PetraCh.

Na některé příspěvky neodpovídám, protože jsou debilní a navíc já tady nelustruju vše. Občas mrknu, něco napíšu a také se opravdu snažím alkoholismus pochopit.
Teď jsem uspávala jednoho bobánka, moc mu chybí máma. Našli ho ve sklepě, byl tam 3 dny. Sorry kočky, ale nemohu Vás pochopit, i když jsem se fakt snažila.

Asi vím, na co narážíš. Před chvílí jsem četla, včerejší psychologický rozbor mé osoby:-D. To jsem neodpověděla, protože já tady opravdu nedřepím pořád jako Ty. Např. včera jsem byla fandit v hospůdce. Měla jsem 3 malá pivka - Plzničky, protože já můžu a navíc si dám tak jednou za 2 měsíce. Díky vám mám k alkoholu obrovský respekt.
A dále vás zajímalo, jestli je moje maminka alkoholička. Není. Nikdy nepila. Ono se v každých rodinách opravdu nechlastá. To je jen váš pokřivený názor. Místo chlastání nám vytvořila krásné zázemí. Vaše děti tohle o vás nikdy neřeknou.

Jo a nejsem chlap:-D
Jane

jane napsal:
ale ne, jaké odhalení
u tebe mimo jako vždy
a já taky nejsem já jane
přeber si to
dobrou a sladké sny

Jane,IP adresu je lehke zjistit a zablokovat.To zvladne kazdy administrator.Zjistit cloveka podle IP adresy uz tak lehke neni.Jsou vsak lide,kteri to maji v popisu prace (treba z duvodu kybersikany).Dej si pozor na to,abys jednou nenarazila ci nenarazil...Jinak me tve nazory nezajimaji.Jen me mrzi,ze tu nekdo "mrsi" diskuzi a to takovymto neprijatelnym zpusobem.a
anoine

Já budu moc ráda, když to admin zjistí.U IP je možné zjistit i město, takže doufám, že ten kanál, co si hraje na mě je z jiné části republiky, admin to sem sdělí a Ty najdeš v sobě tolik slušnosti k omluvě. Pochybuji, ale třeba se v alkoholičkách pletu;-)
Jane

Stránka: 1...72737475767778...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter