Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...73747576777879...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Jane napsal:
To anoine:
Je to docela jednoduchý. Někdo to tady bere dost často za mě. Zase můžete řvát, že se můžu zaregistrovat. Já na to kašlu. Nepotřebuji se obhajovat. Předchozí příspěvky jsem nepsala a myslím, že někdo píše i za PetraCh.

Na některé příspěvky neodpovídám, protože jsou debilní a navíc já tady nelustruju vše. Občas mrknu, něco napíšu a také se opravdu snažím alkoholismus pochopit.
Teď jsem uspávala jednoho bobánka, moc mu chybí máma. Našli ho ve sklepě, byl tam 3 dny. Sorry kočky, ale nemohu Vás pochopit, i když jsem se fakt snažila.

Asi vím, na co narážíš. Před chvílí jsem četla, včerejší psychologický rozbor mé osoby:-D. To jsem neodpověděla, protože já tady opravdu nedřepím pořád jako Ty. Např. včera jsem byla fandit v hospůdce. Měla jsem 3 malá pivka - Plzničky, protože já můžu a navíc si dám tak jednou za 2 měsíce. Díky vám mám k alkoholu obrovský respekt.
A dále vás zajímalo, jestli je moje maminka alkoholička. Není. Nikdy nepila. Ono se v každých rodinách opravdu nechlastá. To je jen váš pokřivený názor. Místo chlastání nám vytvořila krásné zázemí. Vaše děti tohle o vás nikdy neřeknou.

Jo a nejsem chlap:-D

Neverim Ti Jane,promin.A pokud bych Ti verila,tak Ti napisi to,ze svoji praci nezvladas...
anoine

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jane napsal:
Já budu moc ráda, když to admin zjistí.U IP je možné zjistit i město, takže doufám, že ten kanál, co si hraje na mě je z jiné části republiky, admin to sem sdělí a Ty najdeš v sobě tolik slušnosti k omluvě. Pochybuji, ale třeba se v alkoholičkách pletu;-)
viz. muj minuly prispevek
anoine

Výsledky hovoří a jestli mi věříš a co si o mě myslíš, je mi šumák:-)
Také neodpovídáš - dnes jsem se ptala, co tady dnes kdo udělal dobrého pro někoho jiného. Nikdo se nepodělil o žádnou radost, či dobrý skutek.
Hádaví, sebestřední alkoholici, kteří myslí jen sami na sebe.
Jdu, takže když dnes ještě někdo bude psát jako já, tak ho pozdravujte, blbečka:-D
Jane

Podle mně si Jane vymýšlí a její chování na tomto fóru hovoří za vše. Porušila veškeré pravidla a sice od některých příspěvků pod jejím jménem se distancovala, ale i tak pokračuje v tom co ukazuje na psychicky nevyrovnanou a narušenou osobnost.

Tak se to jeví mně, můj názor. Kdyby normálně fungovali správci tohoto webu, má tento člověk dávno zablokovaný učet.

Jediné řešení je na ni vůbec nereagovat, jenom se to zhoršuje.

Pěkný den.
Dana

Než začnu pracovat tak jsem přečetla asi všechny příspěvky od Jane a chtěla bych znát názor někoho z psychologie nebo psychyiatrie.

Jane, to co tady píšeš, není zdravé jednání. Polož si otázku, co by na ty tvé příspěvky řekli příbuzní, kolegové v práci, nadřízení. Skrýváš se pod rouškou anonymity a víc si dovoluješ. Zbůsob jakým sděluješ své myšlenky není optimální, ba téměř hraničící s nějakým duševním onemocněním.

Děje se to na každém fóru, já třeba chodím na tenisportal.cz a neustále reaguje Fandina, kterou tam nikdo nedokáže pochopit, protože není zdravá a způsobilá. Ale je to tenis a ne alkoholik.cz což je dost vážná věc.

Anonymní prostředí nahrává různým zdeformovaným osobnostem a Jane neodpovídáš, jen na to, co se ti hodí.

ZAREGISTRUJ SE. Když píšeš často. ALE NA TO JSI SRAB.

Mějte se.
Dana

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Renato, správný přístup. Registrace. Ale na tomto webu by musel být zájem. Není, nechávají to tak. Pamatuju založení těchto stránek a bylo to úplně o něčem jiném. A možná psychologický dohled, někdo by to hlídal a tady k tomu by k něčemu takovému nedošlo.

Už opravdu musím pracovat.
Dana

Co tedy usuzuji,tak tím pádem od začátku psal někdo jiný a až v poslední době nastoupila ta pravá jane,která má názor stejný,jen nepíše vulgárně.trochu divný.to hraničí se schizofrenií
A jestli si myslíš,že jsi jediná,kdo někomu pomáhá a chceš to slyšet,já přes veškeré svoje problémy se snažím každý den pomáhat všem,co to potřebují.ale ty bys to dělat neměla,protože s tvou psychikou jen ubližuješ.proč nejdeš nadávat těm matkám do hospody,který se sebou očividně nic dělat nechtějí.jejich děti skončí u tebe.ale na to nemáš koule,říct to někomu do očí,proto si svůj vztek vylíváš tady.ubohé.jinak je blbost tady řešit nějaké blokování,protože očividně tu žádný admin není.takže šup dal tady s tou fraškou,která už díky jedné osobě tady nikomu nepomůže.
anna

Souhlasím s Renatou.
Liba

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...73747576777879...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter