Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...74757677787980...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Koho pustí a koho vyloučí? To mi trochu připomíná Arbeit macht frei:-D

Chudák pan doktor, asi se mu udělá blbě z těch chyb. Dej to zkontrolovat svému učiteli češtiny a chtěj vrátit peníze!

Rovnou jsi panu doktorovi navrhla, že budeš admin, viď? Nejlepší by bylo nepustit sem ani Líbu, že?
Na druhou stranu, sedíš tady pořád, jinou životní náplň nemáš, tak bys to tady mohla checkovat. Avšak hrozí nebezpečí, že tady budeš sedět sama. To Ti ale nevadí, když tak přijde Žanda, nebo Anonim s měkkým -i, že? :-D.

Jenomže máš smůlu, Líby si pan doktor váží a i když jí nazýváte jednoduchou, na rozdíl od vás je bohatá duchem.

Tak pa, jdu užívat krásy života..
Jane

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

už zase ty obhajoby Líby...nechcete toho už nechat ??Pořád uměle vyvolávat spory...
Aneta

Ještě jsem zapomněla poznámku k Danušce.
Psychicky nevyrovnaní jsou tady všichni, takže jsem zde správně:-).

Před prací jsi přečetla všechny příspěvky? Hm, a došla jsi k závěru, že to jsem stále já? Trochu mě mrzí, že se tady nenajde nikdo inteligentní. Proč vás tolik zajímá nějaká nevyrovnaná Jane? Proč jí prostě neignorujete? Přečetla jsi také všechny příspěvky od Rendy. To ne, viď? To je nuda, a ještě by se z člověka stal blbec.

Kde je energie, tam to roste. Děkuji..
Jane

Tohle vazne nema cenu.Nema to "konce" a pokud se to zde nezmeni tak,jak nekteri navrhuji,mit ani nebude.Urcite by to resilo ,nereagovat na Jane (a podobne),ale chapu,ze pri tech urazkach se to neda.Navic ma clovek neprijemny pocit,ze i kdyz nereaguje,stale je tu nejaky "magor",ktery to sleduje.Je pak tezke,sverovat se...Tak snad s tim nekdo neco udela.
anoine

Jesli Jane pracuje s dětmi je to tak na policii, hrozný sprostý chování a ona si vůbec neuvodumuje co tim dělá.

má zkušenost,má spolužačka byla ve škole out,mimo kolektiv,ustni zkoušky nedelala-neodpovidala,hlavu otočila jinam a pošklebovala se,drzá,arogantni,nikdo ji neměl rád.její máma učitelka s ní k psychologovi nešla a pak po základce šla na gympl.byla sem po letech šokovaná,když du s holkou k vůli odkladu školy k psycholožce,vdala se,jiné jméno a byla to ona!ta má co radit a pracovat s dětma!hned sem odešla k jiné!takové máme doktory,pečovatele,učitele,lidi co tam nemají co dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRMA

A neda se to,proč pořad musí Jane tlachat?????????!!!!!!!!!
PRotože je na hlavu a Dana to psala presne,a nic ji nedochazi a piše dal kokotiny!!§!!UDELEJTE S TIM NECO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IRMA

Jane tva máma nebyla alkoholička,ale byla to spratek co nenaučil spratka slušnému chování!Si větčí šmajdka než ti alkkáči tady!
IRMA

Zdravím,

1. všem aktivním pisatelům doporučuji se zaregistrovat a používat login/heslo. Vyhnete se tím tomu, že pod vaším jménem bude psát někdo jiný. (pokud toužíte po anonimitě, tak se dá jméno a příjmení vyplnit libovolné)
2. osobně si myslím, že každá kategorie fóra by měla mít vlastního delegovaného moderátora, který tam bude moci udržovat pořádek
3. moderátoři by měli být pokud možno nezaujatí a nestranní (nepropagovat pouze jeden způsob léčby, vidět lidi jako jednotlivce, ...)

-------------------------------

Co se týká současného flamewaru, tak nereagujte na Jane, Líbu a další a budete mít klid.
Diskuze s lidmi nesoudnými nebo oligofreniky je vyčerpávající a zbytečná.

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

když du s holkou k vůli odkladu školy k psycholožce,vdala se,jiné jméno a byla to ona!

Irmičko, bohužel odklad školy nepomůže. Děti agresivních alkoholiček jsou citově velmi deprimované. Většinou celoživotně.

Holčička je ještě poměrně malá, možná by pomohla pěstounská péče a ty mazej do léčebny. Třeba je ještě nějaká naděje.
Jane

Ještě doplním jden bod

4. moderátor by měl mít právo téma uzamknout, tak aby do něj nešlo přispívat, je to zcela běžné opatření na fungujících diskuzích

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Stránka: 1...74757677787980...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter