Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...75767778798081...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
To by bylo velmi vhodné, protože jestli tady radíš, ať si lidí berou léky pokoutně, tak to je fakt rada nad zlato.
Jane

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Říkám pouze, že každý má právo volby a osobní rozhodnutí jak naloží se svým životem je na každém jednotlivci.

Toť vše.

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Petr N píše:
Říkám pouze, že každý má právo volby a osobní rozhodnutí jak naloží se svým životem je na každém jednotlivci.

Toť vše.

Petr

...uvažuješ, že každý má právo odísť kedy a ako chce?
(...ale za svoje!)

...aj šprintovať cez mínové pole plné drog, narkotík, liekov a alkoholu, v oblakoch hazardu, s mobilom pri uchu, a ... *smrti oproti*??!

..."vyhlás *slobodnú republiku EUTANÁZIA*!!!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Kde jsi to v mém příspěvku vyčetl? Nikde tam žádné zmínky o drogách, alkoholu a gamblerství nevidím...
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Petr říkals nereagovat, tak nereagovat.

Jane je chcípak co neví kde by sa vecpal s těma svýma plkama. Total závislost na netu a vypatlanec, to má ráda když jí tak říkáme, ona nás miluje a proto nám pořád píše
JP

Petr N napsal:
Kde jsi to v mém příspěvku vyčetl? Nikde tam žádné zmínky o drogách, alkoholu a gamblerství nevidím...

...nenapísal; ale je to hrozba slobodnej voľby(!); (skoro ako návod na..., iba som rozšíril repertoár ponúk a príležitostí: *ako sa zabiť*!)

...asi aj preto existujú zákony ale zároveň, aj obštrukcie.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Je to prostě ubohá existence,která neví,co si se sebou má počít a ze zoufalství tady útočí a hraje si na vyrovnanou osobnost.měl by někdo zjistit co je zač a pokud opravdu pracuje s dětmi okamžitě to někam ohlásit
anna

je to virtuální svět....každý si tu může o sobě vymyslet,co chce....nevěřím, že pracuje s dětma,kdo ví,co je ta osoba zač.
Aneta

Aneto,
vystihla jste to přesně,tohle je bohužel virtuální svět,taky jsem se tady kdysi o něco snažila, ale máte pravdu,tady si každý může hrát na kohokoliv.Já jsem si nikdy na nikoho nehrála a vždycky jsem psala za sebe a proto jsem uznala,že v této virtuální společnosti už nemám co dělat.
Ale všechny slušné, jako je Renata,Kira a další včetně Vás srdečně zdravím z našeho města
Helena
Helena

Heleno,stačí si přečíst různé komentáře na netu,co někteří lidé,skryti pod anonymní nick,dokáží vyplodit....tolik zloby,nenávisti,vulgarity a nadávek.To se hned tak nevidí a něco to o společnosti vypovídá.Bohužel se to nevyhnulo ani tomuto webu.
Aneta

Stránka: 1...75767778798081...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter