Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...77787980818283...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Pro Ja....přijde mi až úsměvné, jak jsou vaše příspěvky /byt vcelku podnětné/, stále stejné...ocitujete, provedete psychologický rozbor diskutujícího a přidáte trochu moralismu. Nic ve zlém...
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pro Aneta...vaše příspěvky mi také připadají furt stejné, takové sucharské. Každý jsmě nějací. A nic ve zlém. Ale mně se příspěvky od Ja líbí víc než vaše, anebo od Liby- to je jako na kolovrátku. Něco jiného je občas přispívat,viz kira, pokaždé v nich najdu něco jiného, a nebo psát téměř denně.

Pěknou střízlivou neděli
Honzík

já to taky ve zlém neberu
Aneta

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Renato, uč se od Ja, nerej pořád a pracuj na kultuře svého projevu.

Přísloví - měkké -i.

Příjemný den:-)
Jane

Jenže ono jde nereagovat jednou,ale když pokaždé,když tu někdo napíše,musí mezi řádky číst ty urážky a žvásty,už to jde hůř.fascinuje mě,že radíte nereagovat.já myslím že jediné řešení by byl fungující admin,který by tohle zatrhnul,ale jelikož už víc jak týden už to není forum ale bordel,kde si uráží každý koho chce,o reklamách na oblečení ani nemluvím,vidím,že tady žádný admin není.tudíž kdo by tu chtěl řešit vážně věci,když MUSÍ ignorovat urážky a hovna narušeného člověka.já už jsem v pohodě,takže je mi to jedno,ale co když sem napíše jiná maminka,která je na tom zle,potřebuje radu a tady dostane akorát tohle.samozřejmě jí to odradí,pomoc nedostanea vykašle se na to.
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph

Renata
Senior Boarder
graphgraph

Jenomže Jane jak vidím je opravdu duševně nemocná, vůbec nereaguje na to co jsem vlastně včera napsala a točí své bludy dokolečka a jen se baví. Nic víc. Přestanete reagovat a ji to také přestane bavit, občas to zkusí a jen vyčkává kdo co napíše, aby se mohla opět rozjet. Lituji Vás.

Vidím Jane a tak to ani nečtěte. Ten člověk sice přijde pak pod jiným nickem a po páru slovech je to jasné a tak ve čtení nepokračujte.

Toť vše.
Dana

Anno,souhlasím s Tebou.Já jsem,za tu dobu co to zde sleduji,zažila několikrát,že byl někdo zablokován,protože přispíval v rozporu s pravidly.A tím vulgární příspěvky rozhodně jsou.Nechápu,že se nyní vůbec nic neděje.Člověk samozřejmě může nereagovat,ale přichází sem noví,kteří se v tom neorientují,reagovat budou a vše bude stále dokola.Také si myslím,že pokud někdo hledá pomoc a přečte si např. toto vlákno,může ho to odradit "svěřit se" a může (teoreticky) přijít alespoň o nějakou možnost,se svým problémem začít něco dělat...Dříve jsem přispívala aktivněji,pak jsem přestala,protože se zde začala vlákna (podobně jako teď) rozpadat.Bylo to sice z trochu jiného důvodu (spíše názorového),ale bylo to podobně nepříjemné.Na nějakou dobu se to zde pak "uklidnilo".Ale to,co se děje nyní...Dříve byli přispívající blokováni z možná menšího důvodu,než nyní.Protože tak vulgární příspěvky,které zde byly napsány si tu dříve nepamatuji.Vážně nechápu,proč se nic neděje...
Anoine

Stránka: 1...77787980818283...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter