Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...78798081828384...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Tak dnes sedmý den. Cítím se mnohem, mnohem lépe. Třes už vůbec žádný, pocení je pryč, deprese zatím nic... Dokonce jsem byla i na hokeji v hospodě s partou a pila jen sodovku a nějak jsem ani neměla potřebu se napít. Doufejme, že to tak půjde dál. Až se divím. Po 5 letech, kdy jsem pila každý den min. litr vína.
Marie
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Za pár dní přijde euforie, jak to zvládáš, na tu pozor, většinou se ti v hlavě vynoří myšlenky, že už jsi za vodou, že "jedno" neuškodí a hned jsi tam, kde jsi nedáno skončila.Každý den střízlivosti je dobrý, neskaž si to.
Liba

Re: zvládnu to?("Snažím se abstinovat") Před 9 rok, 11 měsíce  
Marie píše:
Tak dnes sedmý den. Cítím se mnohem, mnohem lépe. Třes už vůbec žádný, pocení je pryč, deprese zatím nic... nějak jsem ani neměla potřebu se napít. Doufejme, že to tak půjde dál. Až se divím.

...zázrak v priamom prenose.

Majka,

"Prajem Ti výdrž a zdar!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

"Za pár dní přijde euforie, jak to zvládáš, na tu pozor" - s týmto môžem stopercentne súhlasiť, bacha na to.
Iný anonym

Budu se snažit tomu pocitu nepropadnout. Snažím se zaměstnávat vším možným, včera jsem renovovala staré křeslo a povedlo se . Po večerech jsem začala znovu háčkovat, abych se zaměstnala. Sice usínám mnohem později, než jsem byla zvyklá, ale už spím celkem klidně a hlavně třeba 5 hodin v kuse bez probuzení, což mě dává docela sílu oproti prvním nocím.... Prostě to MUSÍM zvládnout....
Marie
Fresh Boarder
graphgraph

To mate pravdu po 10 dnech prisla euforie a ja se citila silna, ze jedna sklenka neuskodi a ejhle. Uz jsem v tom litala . Po tretim pokusu jsem zjistila, ze je to pouze hlasani mozku napij se. Zvladla jsem to, ale bylo to hrozne i dnes po trech mesich nemam vyhrano. Je to boj do konce zivota .
kaja

Marie napsal:
Budu se snažit tomu pocitu nepropadnout. Snažím se zaměstnávat vším možným...

Prostě to *MUSÍM* zvládnout....

Majka,

...zameň si *MUSÍM* za *CHCEM/CHCI*!!!

(...a zvládneš - aj nemožné!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ano taky jsem v euforii byla šťastná,že jsem si zvládla dát jednu skleničku,zvládla jsem to podruhé i po třetí.....ale pak už ne.alkoholik prostě nezvládne kontrolované pití.pozor na to.
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
andrea

Jé, já zase píšu jako někdo jiný. Andreo, moc se omlouvám, opět neberu léky. Jsem vážně nemocná, promiňte mi všichni!!!
Jane

Stránka: 1...78798081828384...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter