Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...81828384858687...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Ano i tak to může být,mě to naštěstí koplo správným směrem
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Anno, ty už nejsi Jitka Nová?:-D
Jane

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Příspěvek je mimo téma, zde je téma Alkoholismus.
Liba

Jo,mimo téma je věčně Jane. A opět bude provokovat a rýt do všech lidí co mají problémy s alkoholem. Co se změnilo po admin zásahu? VELKÉ H.. tedy NIC.
Ariel

Nebuď zvědavá jane.pro ostatní,když píšu z mobilu píšu tu jako anna.a myslím,že renata není vůbec mimo téma.jane tu nadává na matky alkoholičky,ale neuvědomuje si,že tu běhá spousta mnohem horších matek,který serou na své děti,týrají je a nemusí to vůbec být alkoholičky.já za sebe můžu říct,že i když jsem pila,nikdy jsem neměla doma takovej bordel,dítěti se věnovala,starala se.takže pro mě je jane neprávem zaujatá.
Renčo ano,člověk musí přijít na důvod svého pití,změnit to,najít sám sebe,svoji sílu a hrdost,já totvše našla.nejde jen přestat pít.
anna

Jo a není to vůbec snadné.terapeuti ti neřeknou co je špatně a co máš dělat,na to jsem musela přijít sama.a za dva měsíce jsem v sobě našla tolik věcí a myslím,že i po skončení budu dlouho v sobě něco nacházet.ten stacionář je psychicky dost náročný,jsem plná myšlenek,sebepoznání,došla jsem až k podstatě svého problému.zítra končím,ale už se nebojím,jsem dost silná na to,abych to už zvládla sama.stýskat se mi ale bude
anna

to vůbec nebylo mimo téma, co psala Renata.....holky zdravím, doufám, že je vám fajn
Aneta

Renata

Stránka: 1...81828384858687...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter