Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...82838485868788...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nezměnilo se tady vůbec nic. Ani by mně nenapadlo se zde svěřit, jen bych zchytala urážky a nepotřebuji, aby mně někdo soudil. Volovin jsem se nadělala dost, život se mnou mával šíleným způsobem a hlavní je, že teď nepiju a mám svou rodinu, jsme v klidu. Čas všecko zahojil a hojí dál, můj stav se zlepšuje a užívám si každý střízlivý den.

U mně není jen alkohol, jsem nemocná, ale mám naději. Aspoň na pár let.

Všem spolumatkám alkoholičkám držím palce!
Ariel

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Renata

Děkuju, a je to přesně tak
Ariel

Ariel, taky držím palce....a at se nenecháme otrávit mentorováním jedné paní..která neustále odchází...a přitom je tu stále.
Aneta

Dlouho tu byl klid, je jasně znát, kdo tuto diskuzi ničí.Je čas, abyste se začaly chovat normálně, neurážely, a nenapadaly.Mých příspěvků si nevšímejte.Nejsou většinou určeny vám.
Liba

Osobité ženy na úrovni, to je tvůj sen,Rendo?Vše v životě je možné. Přestaň se koukat v televizi na sobě rovné a namísto toho skoč na kurz slušného chování .Jen přestat pít ti opravdu nestačí.
jane

Zdravim Renatu, Annu, Anetu, Helenu a dalsie...Ja sa mam dobre, aj ked tu mame zimu ako v ruskom filme

Clovek ani nema chut sem pisat. Nic sa tu nezmenilo.

Jane tu nadalej otravuje a Liba ju v tom podporuje.

Janine prispevky sa zdaju Libe k tematu, ale napr. Renatin, co bol uplne trefny, sa jej zda mimo temu..Ale to by musela mat Liba nejake mozgove bunky este a pochopit co tym chcela Renata povedat..

To kto tu kazi diskusiu je uplne jasne..je to Jane a jej spolukolegyna Liba...

Ariel drza sa, uzivaj si zivot a pritomnost..Ved nikto z nas nevie, dokedy tu bude a co ho caka..

Renca suhlasim s tebou a vzdy som to pisala, alkoholizmus ma oproti inym chorobam velku vyhodu a to, ze existuje abstinencia..Co by dali za to ludia s inymi chorobami, keby maju takuto moznost...Takze je lan na kazdom jednom z nas, ako so svojou diagnozou nalozime, tuto moznnost zial ludia pri vacsine chorob nemaju..
Kira

Ahoj Kiro, ve své naivitě jsem myslela, že se tu konečně vše zlepší, ale je to pořád při starém...škoda...Zřejmě je opravdu pro některé lidi nad lisdkou sílu se zamyslet nad názory jiných .Svět se nikdy netočí kolem jednoho člověka, je dobré se i nad jinými názory zamyslet, než na ně plivnu pomyslnou jedovatou slinu
Aneta

Stránka: 1...82838485868788...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter