Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...84858687888990...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Máte pravdu holky,na začátku možná ano,ale teď už mě nějaká jane nerozseká,popravdě se mnou ani nehne .jen tak na odlehčení,dnes jsem se překonala,zítra se loučím s ondřejovem,upekla jsem na loučení medovník,jsem smířená i s tím,že zítra budu brečet ,tak dva měsíce jsem chodila z domova domů,tak mi to přišlo.držte mi palce,ať to hrdě ustojím
anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ano, to jste skutečně ukázaly.
Zjevnou nenávist k Líbě, která Vás spojuje a z které žijete a navzájem se v ní podporujete.
Já na tom nic zábavného nevidím, je to spíš smutné.
Chcete klid, stěžujete si, a přitom jste samy střípky v mozaice tohoto fóra, ale to vy bohužel ve své "spravedlivé" rozhořčenosti nevidíte.
dejna
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Dejna ja k Libe ziadnu nenavist necitim, mne jej je skor luto. A nespojuje nas nenavist k Libe, ale alkoholizmus. My sme tu uz dlho slusne diskutovali...
Kto nas tu neustale napadal a vyhanal bola Liba a potom sa pridala Jane. Takze si to obrat a ich dve zas spojuje nenavist k vstekym ostatnym..
Tebe sa zda normalne, to co tu Jane predvadzala a Liba ju v tom este podporila a na jej vulgarity napisala, ze aj to je nazor a atri to sem a ked Renata napise slusny prispevok, tak Liba jej napise, nech to sem nepise, ze to je mimo temu a sem to nepatri?
Kira

Anno, to das...Najprv ti bude asi smutno, ale to rychlo pominie a ostanu ti pekne spomienky..dolezite je, aby si potom zas nezapadla do takeho streotypu doma, ako si mala predtym...Ale ved ty uz urcite vies, ako na to..
Kira

Díky Kiro,samozřejmě vím .také vím,že mi bude smutno,ale nějaké věci se prostě dějí a změnit nejdou,prostě to tak musím brát ))).mám plán,teď 14 dní budu doma,stacionář byl dost náročný,člověk tam každý den opravdu na sobě hodně pracuje,takže potřebuju chvíli odpočinek.malá pořád bude chodit do školky,takže budu mít čas na sebe a mám spoustu plánů,takže nudit se určitě nebudu.také si budu hledat práci a za cca těch 14 dní abych nastoupila
anna

Dejno,ja si myslim,ze to rozhodne neni o nenavisti k Libe.Ja,kdyz jsem se na toto forum poprve dostala,tak tu vetsinou "vladla" Liba a Jana Mertosova.Ze zacatku jsem si slova jak Jany,tak predevsim Liby brala "k srdci".Navstivila jsem take AA,ale pro mne,s dost neprijemnym prozitkem.Take jsem to zde psala.Po nejake dobe jsem dosla k tomu ze mi nazory predevsim Liby proste jiz nic nerikaji a nic nedavaji.Za tu dobu,co zde chodim,tady bylo hodne vlaken,u kterych jsem mela pocit,ze me nekam "posouvaji",ale ta vzdy skoncila.A proc?Vzdy skoncila pro to,ze nekdo nesouhlasil s Libou a diskuze byla administratorem "procistena".Rozhodne vice nez ted.Tak v cem a kde je problem??Anicko,tobe drzim palce.Ja jsem na stacionari byla,i kdyz ne kvuli alkoholu.Ted se ale vratis domu,do "stereotypu"...mysli na to,co jste si tam rikali...Moc drzim palce:-)
anoine

Děkuji ti .ono to smutno bude tím,že tam byli skvělí lidé,skvělí terapeuti,krásné místo a strašně moc mi to dalo.ano,budu na to pamatovat,myslím,že už nějakou dobu to mám zaryté v sobě,hodně jsem se změnila.teď nemyslím jen vztah k alkoholu,ale sama v sobě,což byla podstata mého alkoholismu,že jsem nevěděla kdo jsem,co mám v sobě,jaká vlastně jsem.teď to všechno vím a hodlám s tím i nadále pracovat .na něco jsem přišla sama,na něco přišli ostatní a já jim nakonec dala za pravdu.
anna

A s tím stereotypem máte pravdu.nemyslím,že kdyby mi nebylo fajn,že bych se napila,spíš by bylo těžké se prát sama se sebou.takže se budu snažit,abych už nežila ve stereotypu a bude mi fajn)))
anna

Ondrejov znam,kdysi jsem tam resila sve manzelske problemy.Take verim,ze se ti po lidech tam bude styskat.Ono kdyz nic jineho,tak je to alespon i o tom,ze se na cloveka nekdo kouka "jinak",nezaujate...Ja mam dodnes ze stacionare kamarady.A take je to o tom,ze kdyz bude "nejhur",muze se clovek nekam vratit a na nekoho obratit.Ma mama prestala pit po cca 20-ti letech,po jednom leceni.Myslim,ze prave proto,ze spoustu veci pochopila.Kazdy jsme jiny a kazdemu,k zvladnuti zivota,pomuze neco jineho.Jeste jednou-drzim palce-a pis:-)
anoine

Ondrejov znam,kdysi jsem tam resila sve manzelske problemy.Take verim,ze se ti po lidech tam bude styskat.Ono kdyz nic jineho,tak je to alespon i o tom,ze se na cloveka nekdo kouka "jinak",nezaujate...Ja mam dodnes ze stacionare kamarady.A take je to o tom,ze kdyz bude "nejhur",muze se clovek nekam vratit a na nekoho obratit.Ma mama prestala pit po cca 20-ti letech,po jednom leceni.Myslim,ze prave proto,ze spoustu veci pochopila.Kazdy jsme jiny a kazdemu,k zvladnuti zivota,pomuze neco jineho.Jeste jednou-drzim palce-a pis:-)
anoine

Stránka: 1...84858687888990...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter