Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...85868788899091...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Anna, velmi si sa zmenila za ten kratky cas. Zosilnela si a si podla mna uz o moc psychicky odolnejsia nez predtym. Vidiet to podla toho, akym stylom pises. Mam z teba velku radost a velmi ti drzim palce...
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Když to tam znáš,možná chápeš,proč to tam mám ráda .vlastně tam budu,sice už jen jednou týdně,chodit rok na doléčování,taky jsem ještě slíbila namalovat sloupky u vjezdu a baví mě tam arte atelier,kam můžu klidně chodit,tak úplně kontakt s tím tam neztratím:)
anna

A právě také o to jde,jsou tam lidé nezaujatí,lidé ve skupině o tobě vlastně ví všechno,ty o nich,jste na stejné lodi,terapeuti laskaví a chápaví,máš pocit,že je opravdu zajímáš,dávají ti rady ale také pochopení a prostor pro vlastní názor....
anna

Anicko,palec nahoru:-)Mas dobre "nakroceno"...Ja uz dnes koncim,dobrou noc;-)
anoine

Kiro také ti moc děkuju ano,změnila jsem se a hodlám se měnit i nadále
anna

A psychicky odolnější jsem,pořád mám občas krizové dny,třeba ze skupin toho bylo na mě moc,pak doma,občas hnusné sny,nervy...ale už to řeším sama a nenapadlo by mě řešit to pitím,když vidím alkohol,nemám chutě,ale také ani odpor,jde to prostě mimo mě krásný den vám přeju)))
anna

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Ahoj,jsem tu ode dneška nová a od rána čtu vaše zážitky a zkušenosti. Dodávají mi sílu a naději,že to taky zvládnu,stejně jako vy. Jsem závislá asi tak 3/4 roku, alkoholem jsem zaháněla problémy s nejstarším synem a nespokojenost v práci. Pila jsem skoro denně, hlavně víno,ale někdy jsem do toho střihla i Becherovku,slivovici... V posledních dvou měsících se všechny mé problémy vyhrotily,syna jsem musela vykázat z domu a v práci jsem dala výpověď. Posledních několik mých alkoholických "oken",po kterých jsem až druhý den zjistila, co jsem zase vyvedla,mě přesvědčilo o tom,že nedokážu pít kontrolovaně a že musím přestat.Včera jsem se objednala na psychiatrii,ale půjdu tam až 11.6.,tak se moc bojím,jestli to zvládnu do té doby bez léků nebo ne. Jsem moc odhodlaná,ale stejně mám strach. Včera jsem vypila skoro dvě flašky vína a v noci jsem zase vyváděla -vyčtu pak manželovi úplně všechno,občas něco rozbiju,vyhodím z okna... Už chci být zase sama sebou,být tou hodnou mámou svým dvěma mladším dětem, nedělat starosti mému věrnému a milovanému muži,očistit si tělo i mysl. Děkuji vám za vaši odvahu a sílu a držte mi,prosím,palce,ať to taky zvládnu...
aranka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Aranko pokud budeš opravdu chtít,zvládneš to.hodně alkoholiků pitím zahání problémy ale věř,že každý má tu sílu zvládnout řešit problémy sám.11 dní může být dlouhá doba,zkus do té doby aspoň pít co nejmíň,pokud to nepůjde vůbec a pak se uvidí,na psychiatrii ti určitě pomůžou jít správným směrem.palce držím )))
anna

Nejrychleji najdeš pomoc na AA, jistě poblíž tvého bydliště skupina existuje, najdi na internetu, jsou tam uvedena telefonní čísla na kontaktního člověka, promluv s ním, jistě se domluvíte.
Liba

Stránka: 1...85868788899091...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter